5 ruhadarab a párizsi nők szekrényéből, amit azonnal be kell szerezned

Zabolai Margit
Írta: ,
5 ruhadarab a párizsi nők szekrényéből, amit azonnal be kell szerezned

Párizs a divat fővárosa, és a párizsi nőkről azt gondoljuk, hogy mindig divatosak és elegánsak. Valószínű, hogy persze nekik is vannak olyan napjaik, amikor kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy illik-e a cipőjük a táskájukhoz, de az tény, hogy néhány egyszerű, de nagyszerű darabbal jó érzékkel szokták eltalálni a mindig elegáns megjelenést. Mutatunk néhány példát, amivel te sem nyúlhatsz mellé!

Csíkos felső Kép forrása: aurenconrad.com

A klasszikus csíkos felső talán az első dolog, ami a párizsi divatról eszünkbe jut.

Mindegy, hogy szűk vagy lazább fazonú, hosszú vagy rövid ujjú, vékony vagy vastag csíkos, egy csíkos felsőt szinte bármihez viselhetsz, mégsem fogsz mellényúlni vele.

Egy egyszerű farmerrel éppen úgy működik, mint egy elegánsabb szoknyával, és mivel alapszínek vannak rajta, minden máshoz is illeni fog.

A kis fekete ruha Kép forrása: fancy.com

A kis fekete ruha a divattörvény szerint egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat, hiszen igazi alapdarabról van szó, de a legjobb, hogy nem csak ünnepi vagy különleges eseményekre viselheted, hanem akár a hétköznapokban is.

Egy szép öv és egy hozzáillő táska, valamint egy passzoló cipő a kis fekete ruhát a hétköznapokban is stílusos darabbá teszi, így tényleg bármilyen komoly erőfeszítés nélkül lehetsz sikkes.

Ha pedig lecseréled a kiegészítőidet, már készen is állsz egy elegánsabb eseményre is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!