Az idei ősz legvagányabb trendjei - ezt érdemes átvenni!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Az idei ősz legvagányabb trendjei - ezt érdemes átvenni!

Az idei szezonban több olyan trend is hódít, ami nem csak divatos, hanem praktikus is, márpedig ez nem annyira általános, ha egyenesen a kifutóról érkező irányzatokról beszélünk. Ezeket a darabokat azonban bátran viselheted, hiszen népszerűek, kényelmesek és teljesen megfelelnek az elvárásainknak!

Gumicsizmák minden mennyiségben

Az idei ősz legpraktikusabb trendjei - ezeket érdemes átvenni!Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Már néhány éve divatosnak számítanak a gumicsizmák, de talán még sosem volt akkora belőlük a kínálat, mint idén. Gyakorlatilag bármilyen színben, mintában és fazonban beszerezheted őket, kezdve a kényelmes bokacsizmától egészen a térdig érő, bombabiztos változatig.

A gumicsizmák alapvetően nem melegek, ezért inkább átmeneti szezonokra javasolhatóak, de ha sikerül bélelt darabot beszerezned, akkor azt akár télen is viselheted. Garantáltan nem engedik be a vizet, szelheted a pocsolyákat és a sarat is, hiszen extra pluszpont mellettük, hogy tisztítani is igazán egyszerű és könnyű őket.

Hangsúlyos vállrészek

Az idei ősz legpraktikusabb trendjei - ezeket érdemes átvenni!Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

A válltömések sokakat a 80-as évekre emlékeztetnek, de meg kell nyugtatnunk mindenkit, ezek a megoldások már sokkal kevésbé feltűnőek és drasztikusak, mint akkoriban voltak. Ugyanakkor még mindig szerethetjük őket, és nem csak azért, mert ismét divatosak a hangsúlyos vállrészek, hanem azért is, mert előnyösen formálják az alakot. A legtöbb nőnek körte alkata van, tehát az alsóteste hangsúlyosabb, nekik szinte kötelező lenne vállhangsúlyos darabokat viselniük.

Azzal, hogy a felsőtestedet optikailag szélesíted, összhangba kerül a csípőd és a vállad – ha még a derekadat is kiemeled, garantáltan homokóra alkatod lesz!

Méretes sálak

Az idei ősz legpraktikusabb trendjei - ezeket érdemes átvenni!Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

A hatalmas, pihe-puha sálak egyértelműen szerves részét képezik az őszi, téli szezonnak. Praktikusságuk alighanem megkérdőjelezhetetlen, hiszen melegen tartják a nyakat, egyes darabok még a felsőtestet is, miközben a csősálakból rögtönzött kapucnit szintén készíthetsz magadnak. A sálak mindezek mellett egyszerre ápolnak és eltakarnak – szigorúan divatos körülmények mellett!

Elég, ha a vastag sáladhoz felveszel egy napszemüveget, és máris tökéletesen elbújtál a világ elől, miközben mindenki kíváncsi lesz rád, és senki sem fogja azt gondolni, hogy nem vagy divatos. Egyaránt passzolnak a nőies és a sportosan kényelmes stílushoz, szóval nincs kifogás, néhány hatalmas sálnak a te szekrényedben is ott a helye!