A nőiség csúcsa: 7 tökéletes szabású egyberuha fazon, idei trendek szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Imádom a könnyed, nyári ruhákat: nincs is egyszerűbb és kényelmesebb, mint a melegben felkapni őket, majd egy kényelmes saruba bújni! Tavasszal is hordani tudom egy egyszerű farmerdzsekivel vagy blézerrel. Idén szerencsére nem csak színvilágban, hanem hosszban és fazonban is nagyon széles palettáról válogathatunk, az egyberuhák ugyanis változatosabbak, mint valaha!

Idén nincs semmi, ami annyira népszerű lenne, mint a derékban húzott, vagy éppen emelt derekú ruha.

Akár nadrág, akár szoknya, vagy éppen blúz, ha a derekadat hangsúlyozza, az csak biztos befutó lehet.

Ennek megfelelően természetesen a derékban húzott ruhák is népszerűek maradnak, és jelentős ágát képviselik az idei trendeknek.

A különféle ráncolások ezen a területen csodálatosan karcsúsítsanak, de a klasszikus húzások és a peplum is divatos lesz.

A rétegek kialakítása mindig is alapvető volt a divatban, de most egy kicsit új arcát ismerhetjük meg ennek a lehetőségnek.

A rétegek ugyanis nem halmozott formában, egymáson jelennek meg, hanem jelentős és feltűnő eltolásban bukkannak fel a ruhákon.

Elsősorban a szoknyák kapták meg ezt a látványos megoldást, és a legtöbb ruhán deréktól indul a rétegezés, ezzel is kiemelve a karcsú alkatot.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba