5 idei női trend, ami a pasiknak egyáltalán nem jön be

Szőke Angéla
Írta: ,
5 idei női trend, ami a pasiknak egyáltalán nem jön be

A divattrendek ahogy megjelennek, olyan gyorsan el is tűnnek, de akadnak köztük olyanok, amik valami érthetetlen okból időről-időre felütik a fejüket és a nők imádják, a férfiak pedig utálják. Megkérdőjelezhető ruhadarabokban és kiegészítőkben idén sem szenvedünk hiányt – nézzük, mi az az 5 trend, amitől a pasid a falra fog mászni idén nyáron.

1. Csicsás körmök

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Mindenkinek joga van kifejezni magát a megjelenése által, ezért is fontos a divat, ez egyértelmű. Egyesek viszont kicsit túlzásba viszik ezt és mintha kizárólag a körmeikkel szeretnék megvalósítani az önkifejezést. Pedig ha megkérdezzük a férfiakat, tízből kilenc azt fogja mondani, hogy neki a természetes, esetleg francia manikűr tetszik, a maradék egy pedig a vörös karmokra fog esküdni. Szivárványszínű, csillámos, strasszos körmű barátnőre senki nem vágyik, mert ez a pasik szemében nem elegáns, hanem hivalkodó.

2. Plasztik ruhadarabok

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ez a trend is visszajött, de minek, hiszen már akkor ciki volt, amikor először berobbant. Lehet, hogy egy extravagáns hip-hop videoklipben jól mutatnak benne a táncoslányok, de a mindennapi életben röhejesen néz ki. Arról nem is beszélve, hogy legyen cipő, nadrág vagy felső, ezekbe a műanyag szettekbe még akkor is beleizzadsz, ha nincs is különösebben meleg, tehát pláne nem lesz a pasid kedvence. A plasztik még táskában is visszataszító, a férfiak szerint alig jobb egy sima nejlonzacskónál, úgyhogy ezzel biztosan nem fogod lenyűgözni őket.

3. Túlszaggatott farmer

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Sokan emlékszünk még, amikor tinikorunkban saját magunk szaggattuk a farmernadrágunkat, hogy menőbbé tegyük. Ez is egy olyan trend volt, amire nagymamáink hitetlenkedve rázták a fejüket. A térdnél kilyukasztott nadrágok még a mai napig sem kifejezetten cikik, de az elmúlt években olyan szinten vitték túlzásba a szaggatást a tervezők, hogy minden jóérzésű férfi felhúzza a szemöldökét. Ha felveszel egy farmert, de kilóg belőle az egész combod vagy feneked, azt egyetlen férfi sem fogja szexinek találni, maximum magakelletőnek. Egy kis szakadtság belefér, de amikor több bőr látszik, mint farmer, az már minden, csak nem divatos.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!