Női fehérnemű trend férfi szemmel. A fazonok, melyekért megőrülnek a férfiak

Írta: ,

Bikini, Brief, Hiphugger, Cheeky, Boyshort, V-string, tanga és brazil. Női bugyi fazonok, melyek uralják a mostani fehérnemű trendet és amikért megőrülnek a férfiak. Íme 6 teljesen eltérő stílusú férfi véleménye a női fehérneműkről.

Zsombor 25 Kép forrása: locari.jp

1/7 Zsombor 25

„Kedvenc fehérnemű bugyi fazonom?

Nem kérdés, a brazil szabású. Kiemeli a gömbölyű formát. Nem szeretem, ami túl sokat takar, de azt sem, amiben nincs semmi titokzatosság. Ettől igazán izgalmas a látványa.

Ráadásul, ha a brazil bugyi még csipkés is, nekem az az abszolút favoritom.

A jelenlegi barátnőm mutatott be először ennek a fazonnak, amiért örökre hálás leszek neki. :)”

2/7 Peti 23

„Szerintem a fehérnemű nem annyira számít, én inkább a tökéletes popsiért vagyok oda, mert azon minden istenien mutat.

Nem tagadom, hogy jó pár női domborulattal találkoztam már életem során és engem soha nem kötött le annyira a fehérnemű, inkább az, ami alatta van.

Bár egy vörös francia csipke bugyitól azonnal beindulok, de egy csinos kerek popsin még a kislányos pamut fazon is jól mutat.”

Robi 50 Kép forrása: intothegloss.com

3/7 Robi 50

„Tulajdonképpen bármiben lehet a nő, ha azt érzem, hogy jól érzi magát a bőrében.

Persze nagyon szép látvány egy szép, igényes fehérnemű, de hiszek abban, hogy, aki kellő önbizalommal visel egy ruhadarabot, azon minden jól áll.

A nőknél ez különösen fontos a csábítás során, szóval nekem inkább az a lényeg, hogy a kisugárzásán érezzem, hogy magabiztosan mozog a fehérneműjében.

Azért megőrülök!”

Ádám 29 Kép forrása: tumblr.com, calvinklein

4/7 Ádám 29

„Számomra a legszebb látvány, mikor a barátnőm reggelente behozza a kedvenc pulcsimban és shortjában a reggelit és azt kell mondjam, nekem ennél több nem kell, hogy jól induljon a napom.

Bár ő annyira nincs megelégedve a popsijával, én imádom, ráadásul ez a Boyshort” fazon (ahogy ti mondjátok) nekem az abszolút favoritom.

Lehet azért, mert a barátnőm is ezt preferálja leginkább, de általa én is megszerettem.

Sőt, egyenesen kiráz a hideg a csíktangától, mert szerintem nagyon közönséges. Én szeretem, ha egy női bugyiban van titokzatosság, amit megfejthetek. :)”

Alex 26 Kép forrása: urbanoutfitters.com

5/7 Alex 26

„Én örök tanga párti vagyok! De persze nem arra a vékony csíkra gondolok, hanem a szépen kidolgozott, hátul kicsit szélesebb bugyira. Szerintem az a fazon még egy laposabb popsiból is kereket varázsol.

Mondjuk egy szép franciával is kibékülnék, abban is látok még fantáziát. Szerencsére eddig az összes barátnőm szerette a tangát, így jó sorom volt. :)

Lányok egy a lényeg: legyetek benne magabiztosak, mert annál szexibb látvány nincs számunkra.”

Dániel 26 Kép forrása: bloglovin.com

6/7 Dániel 26

„Nem tudom, lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem nagyon tetszenek a hagyományos bikini fazonok, melyek szépen rásimulnak a női popsira.

Nyilván nem a nagyibugyira gondolok, hanem a szép, nőies fazonra. Csipke jöhet bármilyen mennyiségben, néhanapján pedig egy szép tangának is megörülök, de hagyom, hogy a barátnőm meglepjen az éppen aktuális kedvencével.

Rajta minden tetszik. :)”

Összegzés Kép forrása: wefolk.com

7/7 Összegzés

Úgy néz ki már nem a tanga uralja a trendet a férfiak körében sem. Sokkal jobban szeretnek egy szép francia, vagy brazil fazont, némi csipkével, de a bikini és a brief is ott szerepel a lista elején. A csíktangát jobb, ha elfelejted, mert ez a legtöbb férfiből „olcsó” hatást vált ki és abszolút nincsenek odáig a látványtól.

Szerencsére a boltok kínálatából sem ez köszön már vissza elsősorban, szóval inkább merülj el a Bikini, Brief, Hiphugger, Cheeky, Boyshort és brazil fazonok kínálatában.

A legfontosabb pedig a magabiztosság, amitől az a bugyi úgy áll majd rajtad, ahogy kell.