Nem csak a szádon szexi! Dögös, tűzpiros nyári darabok árakkal, lelőhelyekkel

Boros Mariann
Írta: ,

A piros rúzs népszerűsége évtizedek óta töretlen, noha ezt a feltűnő színt tudni kell viselni. Ugyan smink formájában nem mindenkinek áll jól, piros ruhadarabok és kiegészítők tekintetében olyan nagy a választék, hogy bárki könnyedén megtalálhatja és beillesztheti saját stílusába ezt az önmagában is hivalkodó színt. Ha te is kacérkodsz vele, cikkünkben biztosan találsz kedvedre való, tűzpiros darabot!

Szexi bikini Kép forrása: H&M

A H&M-nél sok színes ruhadarabot találsz, hiszen a márkára a vidám minták is jellemzők, de a piros önmagában is szépen érvényesül, pláne a napbarnított bőrön viselve.

Ezt a megkötős, egyszínű piros fürdőruha alsót 2990 forintért veheted meg, hozzá az ugyanilyen anyagú és színű felsőrész 3990 forintért lehet a tiéd.

Ha inkább variálnál, és mintás alsót vagy felsőt szeretnél, válogass a különböző fazonok között, biztosan megtalálod a kedvedre valót.

Ráadásul, mivel még tartanak a leárazások, jó esélyed van rá, hogy olcsón lecsaphatsz a megfelelő darabra!

Lenge maxi Kép forrása: F&F

Az F&F kínálatában is több tűzpiros darabot találsz nyárra, köztük ezt a földig érő, spagetti pántos ruhát, mely vékony anyagának köszönhetően a legnagyobb kánikulában is kényelmes viselet.

Akár egy sarut vagy magassarkú szandált választasz hozzá, megjelenéseddel mindenképp magadra vonod a figyelmet.

A lenge maxit 6900 forintért vásárolhatod meg a Tesco üzletekben.