Ne csak a kupon-napokat várd! 4 kötelező kuponos oldal, ami egész évben tele van kedvezményekkel

Horváth Petra
Írta: ,

Újra itt vannak azok a bizonyos kupon-napok, melyek egy évben többször is megrendezésre kerülnek, s melyek remek lehetőségeket biztosítanak, ha bírjuk az iramot! De mi a helyzet akkor, ha valamiért pont nem érünk rá az adott kupon-napokon, vagy nem akarunk órákat sorban állni? Nos, erre kínálnak kiváló alternatívát azok a kuponoldalak, melyek az év 365 napján elérhetőek, tele vannak jobbnál-jobb ajánlatokkal, és szinte bármilyen termékkategóriában találhatunk náluk kedvezményes ajánlatokat!

Miért éri meg kuponoldalak segítségével vásárolni?

Sokan félreértik a kuponoldalak funkcionalitását. Leginkább úgy lehetne értelmezni őket, mint egy óriási online gyűjtőhely, ahová a legjobb ajánlatokat szedik egy csokorba, rengeteg márka kínálatából, így nem kell külön-külön felkeresni a kedvenc márkáink oldalait és a kedvező ajánlatok után kutatni, hanem egy helyen megtalálhatunk mindent! Ezek a kuponoldalak a felhasználók számára mindig ingyenesek, a legtöbbjük még regisztrációt sem igényel, de sokszor még a hirdető márkák is díjmentesen szerepelhetnek 1-1 oldalon, tehát vállalkozóként is érdemes a kuponoldalak irányába nyitni!

Azért, hogy még egyszerűbbé tegyük a döntést, hogy megéri-e kuponoldalak segítségével vásárolni, összegyűjtöttünk párat, hogy közelebbről is megismerhessétek őket, az ajánlataikat és az előnyeiket egyaránt!

1. Kuplio

Az oldal viszonylag még újoncnak számít, hiszen tavaly májusában indult hódító útjára, de máris olyan márkák ajánlatait találhatjuk meg rajta, mint a Notino, Media Markt, eMAG, Fashion Days, Answear, Tchibo és még sorolhatnánk a végtelenségig! Tizennyolc fő kategóriában keresgélhetünk a kedvezmények között, 4000 webáruház kínálatából! A felhasználók részéről roppant egyszerű az oldal használata, hiszen nem igényel regisztrációt, a felület könnyen kezelhető és az ajánlatok szabadon, feltételek nélkül felhasználhatók! Márka oldalról is érdemes lehet felkeresni az oldalt, ugyanis ingyenes hirdetési lehetőséggel is várják az érdeklődőket!

2. Bónusz Brigád

Talán az egyik legnépszerűbb kuponoldal hazánkban, bár ők maguk nem szeretik, ha így jellemzik az oldalukat, hiszen bónuszt kínálnak, nem kuponokat. Szintén egy roppant széleskörű szolgáltatással rendelkező felület, mely kilenc fő kategóriával várja az érdeklődőket. Akár élményt keresel, akár terméket vagy szolgáltatást, náluk biztosan találsz egy kis bónuszt.

Ami roppant szimpatikussá teszi ezt a felületet, az a pénzvisszafizetési garancia! Ugyanis, ha nem a várt minőséget kapod a bónuszodért cserébe, megtérítik a kiadásod. Emellett személyes ügyfélszolgálattal is várnak Budapesten, ahol részletes tájékoztatást kérhetsz bármiről az oldallal vagy az ajánlatokkal kapcsolatosan.