Most a méret a lényeg: érkeznek a boltokba az idei év legszebb táskái

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Most a méret a lényeg: érkeznek a boltokba az idei év legszebb táskái

Kép forrása: pinterest.com

Korábban sokkal kisebb figyelmet fordítottam arra, milyen táskákat viselek, mert nagyon macerásnak éreztem egyik napról a másikra átpakolni az összes holmimat. Ez csak fokozódott, amikor újdonsült anyuka lettem, és kizárólag az számított, hogy semmit se hagyjunk otthon. Szerencsére az utóbbi időben több időm volt rá, hogy ne csak a praktikummal, hanem a trendekkel is többet foglalkozzak. De vajon milyen csodás táskákat tartogat nekünk az idei tavaszi, nyári kollekció?

Amikor már azt gondolod, hogy nem igazán tudnak új fazont, vagy éppen formát mutatni a tervezők, akkor mindig kiderül, hogy akadnak újdonságok a tarsolyukban. Ez különösen igaz a táskák világára, ahol nem ritkán álmodnak meglehetősen nagyot azok, akik diktálják a divatot.

A kisebb, szájuknál húzott fazonú táskák ugyan már korábban is felbukkantak a különféle trendekben, most hangsúlyosan azok a darabok kerültek előtérbe, amik tényleg zsákokra emlékeztetnek.

Maga a kidolgozás is szót érdemel egyébként, mert ez a szőtt hatású megjelenés különösen népszerű lesz az előttünk álló évben.

Jó hír, hogy ha az előző években beszereztél néhány rojtokkal gazdagított táskát, akkor nem kell őket a szekrényed mélyére rejtened: ezekből a fazonokból többet is felvonultattak a tervezők a kifutókon.

Gyakorlatilag nem volt olyan fazon, amire ne kerülhetett volna rojt.

Az oversized méretektől kezdve, az egészen apró táskákig, a korábban említett zsákos formákon egyaránt megjelentek a rojtok. Némileg újdonságnak számít, hogy a könnyed hatást kölcsönző rojtok időnként nem arra lógtak, amerre éppen a szél fújta őket: sokszor mindkét felüket rögzítették a tervezők. Így egyszerre keltettek bohókás, mégis kifinomult hatást.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!