Ez most a legelegánsabb tetoválás: gyönyörű fine line minták

Schuster Borka
Írta: ,

A fine line, vagy finom vonalas tetoválás az egyik legnépszerűbb trend most, szinte nincs olyan tetováló szalon, ahová ne sétálna be minden nap valaki ilyen mintát kérve. Meg is értjük, hiszen gyönyörű rajzok születhetnek belőle.

Mi a fine line, és mire figyelj, ha ezt választod?

A fine line tetoválás lényege, hogy rendkívül vékony, finom vonalakat rajzolnak, amivel nagyon részletes vagy akár nagyon apró, visszafogott minták is készülhetnek.

Ezek a tetoválások sokszor nagyon egyszerűnek látszanak, azonban ne hagyd, hogy a látszat megtévesszen! Ha fine line tetoválást szeretnél, a szokottnál is fontosabb, hogy profi tetoválót keress, hiszen egy ilyen vékony vonal esetében nincs annyi tér a korrigálásra, javításra mint egy „hagyományos” tetoválás esetén. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen finom vonal meghúzásához speciális tű kell, ami nem feltétlenül van egy sufni tetováló készletében.

A szépen megrajzolt fine line tetováláshoz nem csak biztos kéz kell, de az is, hogy tetoválód értse, ismerje a bőrre rajzolás minden csínját-bínját, és még ekkor is számolnod kell vele, hogy a tetoválásod esetleg nem olyan sokáig lesz szép, mint ahogyan azt szeretnéd.

Természetes ugyanis, hogy a tetoválások idővel halványodnak, kontúrjaik kissé elmosódnak, és bár ezt a megfelelő ápolással le lehet lassítani, különösen egy fine line minta esetében látványos lehet. A korrigálás pedig – mint már említettük – sokkal nehézkesebb, mint a hagyományos minták esetében, éppen ezért ezt a tényezőt is érdemes figyelembe venni, mielőtt a gyönyörű fine line minták egyikét választod. Ha mégis ilyen tetoválást képzelsz el magadnak, mutatunk néhány ötletet!

 

 

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!