Lesd el a moletten is szexi sztárok öltözködési tippjeit!

Zabolai Margit
Írta: ,
Lesd el a moletten is szexi sztárok öltözködési tippjeit!

Az utóbbi időkben már a sztárvilágban sem csak egyetlen testalkatot tartanak normálisnak, és akárcsak a valódi életben, Hollywoodban is ugyanúgy lehetek sikeresek az átlagos testalkatú nők, mint a törékeny vagy éppen teltkarcsú típusok. Mivel a hírességek megjelenéséről stylistok és divattervezők gondoskodnak, érdemes ellesni tőlük néhány trükköt, ami a te alakodon is jól mutat. Összegyűjtöttünk néhány stílusos molett, vagy teltkarcsú sztárt, akinek tudja, mi áll neki igazán jól. Lesd el a trükkjeiket!

Adele

A gyönyörű hangú énekesnő nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy ő nem az alakja, hanem az énektudása miatt szeretne a címlapokra kerülni. Nemrég nagy port kavart, amikor Karl Lagerfeld egy interjúban kövérnek titulálta, de a divattervező később bocsánatot kért, és elismerte, hogy Adele tehetséges és vonzó fiatal nő.

Bár azt nem javasoljuk, hogy járj mindig feketében, Adele példáján is láthatod, hogy ez a szín jól áll azoknak, akik itt-ott kicsit jobban gömbölyödnek, mint szeretnék, különösen, ha egy-egy színes kiegészítővel megtöröd a sötét szín egyeduralmát.

Beyoncé

Ugyan nem nádszálkarcsú, a H&M kampányából is kiderült, hogy Beyoncé-nak nincs oka szégyenkeznie feszes és formás alkata miatt. Ha rajtad is csak a nőiesebb területen van néhány plusz kiló, és egyébként elégedett vagy a testeddel, talán jobban teszed, ha az örökös takargatás és fogyózás helyett kihangsúlyozod az előnyös területeket.

Beyoncé nem ijed meg a merész dekoltázstól, de persze nem biztos, hogy egy buliban belefér az, ami a vörös szőnyegen jól mutat.

Ettől függetlenül hangsúlyozhatod te is a kebleidet, vagy egy magasított nadrággal a karcsú derekadat, ami nőiesebbé teszi a telt csípőt.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!