Lesd el a moletten is szexi sztárok öltözködési tippjeit!

Írta: ,

Az utóbbi időkben már a sztárvilágban sem csak egyetlen testalkatot tartanak normálisnak, és akárcsak a valódi életben, Hollywoodban is ugyanúgy lehetek sikeresek az átlagos testalkatú nők, mint a törékeny vagy éppen teltkarcsú típusok. Mivel a hírességek megjelenéséről stylistok és divattervezők gondoskodnak, érdemes ellesni tőlük néhány trükköt, ami a te alakodon is jól mutat. Összegyűjtöttünk néhány stílusos molett, vagy teltkarcsú sztárt, akinek tudja, mi áll neki igazán jól. Lesd el a trükkjeiket!

Adele

1/6 Adele

A gyönyörű hangú énekesnő nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy ő nem az alakja, hanem az énektudása miatt szeretne a címlapokra kerülni. Nemrég nagy port kavart, amikor Karl Lagerfeld egy interjúban kövérnek titulálta, de a divattervező később bocsánatot kért, és elismerte, hogy Adele tehetséges és vonzó fiatal nő.

Bár azt nem javasoljuk, hogy járj mindig feketében, Adele példáján is láthatod, hogy ez a szín jól áll azoknak, akik itt-ott kicsit jobban gömbölyödnek, mint szeretnék, különösen, ha egy-egy színes kiegészítővel megtöröd a sötét szín egyeduralmát.

Beyoncé

2/6 Beyoncé

Ugyan nem nádszálkarcsú, a H&M kampányából is kiderült, hogy Beyoncé-nak nincs oka szégyenkeznie feszes és formás alkata miatt. Ha rajtad is csak a nőiesebb területen van néhány plusz kiló, és egyébként elégedett vagy a testeddel, talán jobban teszed, ha az örökös takargatás és fogyózás helyett kihangsúlyozod az előnyös területeket.

Beyoncé nem ijed meg a merész dekoltázstól, de persze nem biztos, hogy egy buliban belefér az, ami a vörös szőnyegen jól mutat.

Ettől függetlenül hangsúlyozhatod te is a kebleidet, vagy egy magasított nadrággal a karcsú derekadat, ami nőiesebbé teszi a telt csípőt.

Kirstie Alley

3/6 Kirstie Alley

A Nicsak, ki beszél és a Cheers sztárja sokat küzdött a súlyával, de molettként is tudta, hogyan ragadhatja meg a férfiak tekintetét. Kirstie általában izgalmas dekoltázzsal vagy rafinált pántokkal tereli oda a figyelmet, ahol jól jönnek a plusz centik.

A mell alatt húzott ruhák, vagy a magasra tett övek is inkább a dekoltázst erősítik, míg a hasáról és fenekéről elterelik a figyelmet, és szép derekat csinálnak.

Queen Latifah

4/6 Queen Latifah

Queen Latifah egy igazán sokoldalú személyiség, aki énekesként, dalszerzőként és színészként is sikeres, ebben pedig telt alakja sem akadályozhatja meg.

Amellett, hogy ő is a dekoltázsára igyekszik terelni a hangsúlyt, szereti a mell alatt bővülő fazonú ruhákat is, hiszen ezek egyrészt eltakarják azt, amit nem szeretne megmutatni, másrészt finom esésükkel könnyedséget kölcsönöznek viselőjüknek, így az egész megjelenést légiesebbé teszik.

Robyn Lawley

5/6 Robyn Lawley

Bár sokak szerint messze áll a kövérségtől, Robyn Lawley a molett modellek táborát erősíti, és bebizonyította, hogy a szépséget nem kilókban mérik. A szupermodellel fehérneműt és fürdőruhát is reklámoznak, de Robyn a hétköznapi életben is csinos és kívánatos.

A fotók alapján a kedvence a magasított derekú, térd fölött végződő ceruzaszoknya fazon, ami egyrészt nyújtja az alakját, így optikailag vékonyabbnak mutatja, másrészt szép derekat csinál, és nőiesnek mutatja formás csípőjét.

Camryn Manheim

6/6 Camryn Manheim

Camryn Manheim a Szellemekkel suttogó című sorozatból lehet ismerős. Stílusát akkor is ellesheted, ha telt formáid ellenére sem szeretnéd hangsúlyozni a kebleidet. Camryn ugyan a vörös szőnyegre hajlandó kiöltözni, de jobban kedveli a sportos, laza fazonú holmikat. Szívesen visel szűk farmert laza, lágy esésű , hosszított felsőkkel, melyek eltakarják a fenekét és a pocakját.

Kedveli a hosszanti irányú, nagy mintákat is, ezek szintén illenek az alakjához. Sokak szerint azonban Camryn Manheim lenyűgöző megjelenésének titka hatalmas, mindig őszinte mosolya, ami azonnal eltereli a figyelmet a centik méricskéléséről.