Moletten is bombázók – Lesd el a duci modellek és énekesek öltözködési tippjeit

Zabolai Margit
Írta: ,
Moletten is bombázók – Lesd el a duci modellek és énekesek öltözködési tippjeit

Az utóbbi időkben már a sztárvilágban sem csak egyetlen testalkatot tartanak normálisnak, és akárcsak a valódi életben, Hollywoodban is ugyanúgy lehetek sikeresek az átlagos testalkatú nők, mint a törékeny vagy éppen teltkarcsú típusok. Mivel a hírességek megjelenéséről stylistok és divattervezők gondoskodnak, érdemes ellesni tőlük néhány trükköt, ami a te alakodon is jól mutat. Összegyűjtöttünk néhány stílusos molett, vagy teltkarcsú sztárt, akinek tudja, mi áll neki igazán jól. Lesd el a trükkjeiket!

Beyoncé

Ugyan nem nádszálkarcsú, a H&M kampányából is kiderült, hogy Beyoncé-nak nincs oka szégyenkeznie feszes és formás alkata miatt.

Ha rajtad is csak a nőiesebb területen van néhány plusz kiló, és egyébként elégedett vagy a testeddel, talán jobban teszed, ha az örökös takargatás és fogyózás helyett kihangsúlyozod az előnyös területeket.

Beyoncé nem ijed meg a merész dekoltázstól, de persze nem biztos, hogy egy buliban belefér az, ami a vörös szőnyegen jól mutat. Ettől függetlenül hangsúlyozhatod te is a kebleidet, vagy egy magasított nadrággal a karcsú derekadat, ami nőiesebbé teszi a telt csípőt.

Kirstie Alley

A Nicsak, ki beszél és a Cheers sztárja sokat küzdött a súlyával, de molettként is tudta, hogyan ragadhatja meg a férfiak tekintetét.

Kirstie általában izgalmas dekoltázzsal vagy rafinált pántokkal tereli oda a figyelmet, ahol jól jönnek a plusz centik.

A mell alatt húzott ruhák, vagy a magasra tett övek is inkább a dekoltázst erősítik, míg a hasáról és fenekéről elterelik a figyelmet, és szép derekat csinálnak.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv