Moletten is bombázók – Lesd el a duci modellek és énekesek öltözködési stílusát

Zabolai Margit
Írta: ,
Moletten is bombázók – Lesd el a duci modellek és énekesek öltözködési stílusát

Az utóbbi időkben már a sztárvilágban sem csak egyetlen testalkatot tartanak normálisnak, és akárcsak a valódi életben, Hollywoodban is ugyanúgy lehetek sikeresek az átlagos testalkatú nők, mint a törékeny vagy éppen teltkarcsú típusok. Mivel a hírességek megjelenéséről stylistok és divattervezők gondoskodnak, érdemes ellesni tőlük néhány trükköt, ami a te alakodon is jól mutat. Összegyűjtöttünk néhány stílusos molett, vagy teltkarcsú sztárt, akinek tudja, mi áll neki igazán jól. Lesd el a trükkjeiket!

Kirstie Alley

A Nicsak, ki beszél és a Cheers sztárja sokat küzdött a súlyával, de molettként is tudta, hogyan ragadhatja meg a férfiak tekintetét.

Kirstie általában izgalmas dekoltázzsal vagy rafinált pántokkal tereli oda a figyelmet, ahol jól jönnek a plusz centik.

A mell alatt húzott ruhák, vagy a magasra tett övek is inkább a dekoltázst erősítik, míg a hasáról és fenekéről elterelik a figyelmet, és szép derekat csinálnak.

Adele

A gyönyörű hangú énekesnő nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy ő nem az alakja, hanem az énektudása miatt szeretne a címlapokra kerülni.

Nemrég nagy port kavart, amikor Karl Lagerfeld egy interjúban kövérnek titulálta, de a divattervező később bocsánatot kért, és elismerte, hogy Adele tehetséges és vonzó fiatal nő.

Bár azt nem javasoljuk, hogy járj mindig feketében, Adele példáján is láthatod, hogy ez a szín jól áll azoknak, akik itt-ott kicsit jobban gömbölyödnek, mint szeretnék, különösen, ha egy-egy színes kiegészítővel megtöröd a sötét szín egyeduralmát.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató