Látnod kell! A szinte láthatatlan tetoválás a legújabb trend: rejtettek és sejtelmesek

Pölz Kitti
Írta: ,
Látnod kell! A szinte láthatatlan tetoválás a legújabb trend: rejtettek és sejtelmesek

Még a legextrémebb divatőrülteknek is nagy dilemmát okoz a tetoválás: van, aki elkezdi és sosem hagyná abba, van, aki megbánja, van, aki nehezen lépi meg, aztán óriási örömet okoz neki, van, akinek rengeteget jelent és van, aki ‘csak’ dekoratív okokból használja - bármilyen indíttatás is álljon a tetoválás hátterében, azért érdemes az egyéniségünket tükröző szimbólumokat és nemcsak az éppen futó trendeket előtérbe helyezni.

Úgy tűnik, 2019 is hozott magával egy újabb, egyre inkább felfutóban lévő, őszintén szólva elképesztően menő és egyben szolid tetoválás-divatot: az apró, minimál varrásokat! Ha véletlenül pont azt tervezgeted, hogy lassan tetoválásra adod a fejed, de még nincs meg az igazi forma és minta, ezekből a példákból könnyű lesz ihletet merítened: nemcsak gyönyörűek, de kellően rejtettek és sejtelmesek, mégis egyediséget tükröznek. Meríts ihletet és apró tetoválásra fel!

Szuper választás még a könyök, ha szolid, de jól kinéző tetoválást szeretnél - ide is simán fér egy dátum, pár szó (akár körbe az egész karodon, apró betűkkel), de a szimbólumok is nagyon jól mutatnak ezen a testrészen.

 

Ha tényleg csak egy apró kis “ékszerre” vágysz tetoválás formájában, a fül mögé elrejtett pici szimbólumok neked valók - gyönyörűek, nőiesek és -nem utolsósorban- egészen szolid, mégis menő hatást kölcsönöznek!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!