Látnod kell! A szinte láthatatlan tetoválás a legújabb trend

Pölz Kitti
Írta: ,
Látnod kell! A szinte láthatatlan tetoválás a legújabb trend

Még a legextrémebb divatőrülteknek is nagy dilemmát okoz a tetoválás: van, aki elkezdi és sosem hagyná abba, van, aki megbánja, van, aki nehezen lépi meg, aztán óriási örömet okoz neki, van, akinek rengeteget jelent és van, aki ‘csak’ dekoratív okokból használja - bármilyen indíttatás is álljon a tetoválás hátterében, azért érdemes az egyéniségünket tükröző szimbólumokat és nemcsak az éppen futó trendeket előtérbe helyezni.

Úgy tűnik, 2018 is hozott magával egy újabb, egyre inkább felfutóban lévő, őszintén szólva elképesztően menő és egyben szolid tetoválás-divatot: az apró, minimál varrásokat! Ha véletlenül pont azt tervezgeted, hogy lassan tetoválásra adod a fejed, de még nincs meg az igazi forma és minta, ezekből a példákból könnyű lesz ihletet merítened: nemcsak gyönyörűek, de kellően rejtettek és sejtelmesek, mégis egyediséget tükröznek. Meríts ihletet és apró tetoválásra fel!

Az egyik legjobb hely, ahol tetoválás mutathat: az ujjak!

Ezeket választhatod azért, hogy még jobban feldobják a hétköznapi szettjeidet (néhány gyűrűvel tökéletes összhatást érhetsz el), de egy-egy saját, számodra fontos eseményt, személyt, állatot vagy dátumot jelképező ikont vagy mintát is választhatsz, a lényeg, hogy apró legyen!

Ha van egy kedvenc szavad vagy egy olyan jeligéd, ami mindig fel tud dobni és erőt ad, ráadásul nagyon tetszenek az apró, minimál betűk, ez a neked való tetoválás.

Az ilyen jellegű, önbátorító és nagyon szolid kis írást biztosan nem fogod megbánni, arról nem is beszélve, hogy a kezedet sokszor látod munka közben, így a személyes mottód hatalmas erőt adhat a legnehezebb helyzetekben is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!