Ezek lesznek az idei nyár legmenőbb trendjei; és ezeket még csak nem is lesz nehéz beszerezni

Szirák Viki
Írta: ,
Ezek lesznek az idei nyár legmenőbb trendjei; és ezeket még csak nem is lesz nehéz beszerezni

Minden évszaknak megvannak a maga trendjei, így idén nyáron is akadnak bizonyos színek és fazonok, amelyek különös népszerűségnek fognak örvendeni. Most megmutatjuk, mi az, amiért a divat rajongói meg fognak őrülni az elkövetkező hónapokban; és a legjobb, hogy ezeket még csak nem is lesz olyan nehéz beszerezni!

A Pantone Intézet szerint idén nyáron az intenzív, feltűnő színek kimondottan népszerűek lesznek, így nem csoda, hogy gyakran láthatsz majd az utcán embereket, amint paradicsompiros, smaradgzöld vagy éppen élénk sárga ruhát viselnek.

Ezek az árnyalatok különösen divatosak lesznek a maxiruhákon, ráadásul nem csak a strandon, de a hétköznapokban is nagyon felkapottak lesznek.

Ezért amikor legközelebb ruhát veszel, ne ijedj meg a feltűnő színektől; nyugodtan vállalj be te is vibráló árnyalatokat.

Nem számít, hogy egy rojtos végű szoknyáról vagy egy pólóról van szó, ez a díszítés is visszatér a divatba idén nyáron!

Az elmúlt hetekben külföldön már egyre több divatrajongó viselt rojtos darabokat a fesztiválokon, de nem csak a partihelyszíneken, hanem a hétköznapokban is meghódítják ezek a darabok az emberek szívét.

Sőt, azon se lepődj meg, ha rövidesen rojtokkal díszített cipőket látsz majd a boltok polcain!