6 tipp a megunt felsőd újraértelmezéséhez

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
6 tipp a megunt felsőd újraértelmezéséhez

Biztos neked is lapul sok megunt, lestrapált póló a gardróbodban – olyan cuccok, amiket valamiért már régen nem vettél fel, de azért tartogatod őket. Halászd elő ezeket, mert akár mutatós nyakláncot is kreálhatsz belőlük! Ha szívesen kihoznál valami egyedit egy uncsi pólóból, ha lelkesen szórakoznál a felsőid újraélesztésével, próbáld ki az alábbi ötleteket!

Én nagyon belejöttem egy időben a pólóból nyakláncot projektbe! Sorra gyártottam a kinyúlt, már nem túl elegáns, rövid vagy fakó pamutpólókból a színes nyakékeket. Nem egy nagy művelet!

Terítsd ki a pólót a földre, vágd le az ujjait, azokra nem lesz szükség. Egy éles késsel vágd egyforma hosszúságú darabokra az anyagot, majd ezeket a csíkokat jól nyújtsd ki úgy, hogy felvegyenek egy formát, amivel már könnyű lesz dolgoznod. Az így kapott textilkarikákat fogd össze!

Egy ilyen karikát tegyél félre, mert azzal tudod összekötni az összes többit egy ponton. Ez is könnyű, mert rátekered a karikákra, és csak ügyesen összevarrod, hogy ne csúszkáljon.

A profibbak fonással is megpróbálkozhatnak!

Nem kell művészi szinten festened ahhoz, hogy rajzolj egy könnyen lemásolható mintát az anyagra – például egy szívet, egy cicát, vagy két lecsukott szemet nagy szempillákkal. A neten sok sablont és mintát találni hozzá!

Először próbáld lapra lerajzolni a kiválasztott formát! A textilfilccel egyébként nem nagy kihívás boldogulni.

A barátnődnek, az anyukádnak, a tesódnak is készíthetsz a kedvenc mintájával pólót. Olyat, amilyet te rajzolsz, biztos nem lehet boltban kapni!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!