5+1 tipp a megunt felsőd újraértelmezéséhez

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
5+1 tipp a megunt felsőd újraértelmezéséhez

Biztos neked is lapul sok megunt, lestrapált póló a gardróbodban – olyan cuccok, amiket valamiért már régen nem vettél fel, de azért tartogatod őket. Halászd elő ezeket, mert akár mutatós nyakláncot is kreálhatsz belőlük! Ha szívesen kihoznál valami egyedit egy uncsi pólóból, ha lelkesen szórakoznál a felsőid újraélesztésével, próbáld ki az alábbi ötleteket!

Egyszerű fekete pólóból sok összegyűlik a szekrényben. Ragadj meg egy ilyet és dobd fel!

Flitterekkel, csillogó gyöngyökkel varrd tele az ujjait, vállrészeit.

Kíméletesen mosd majd, inkább kézzel, mert hiába varrod oda erősen a gyöngyöket, a mosásánál könnyen leszakadhatnak.

Én nagyon belejöttem egy időben a pólóból nyakláncot projektbe! Sorra gyártottam a kinyúlt, már nem túl elegáns, rövid vagy fakó pamutpólókból a színes nyakékeket.

Nem egy nagy művelet!

Terítsd ki a pólót a földre, vágd le az ujjait, azokra nem lesz szükség. Egy éles késsel vágd egyforma hosszúságú darabokra az anyagot, majd ezeket a csíkokat jól nyújtsd ki úgy, hogy felvegyenek egy formát, amivel már könnyű lesz dolgoznod. Az így kapott textilkarikákat fogd össze!

Egy ilyen karikát tegyél félre, mert azzal tudod összekötni az összes többit egy ponton. Ez is könnyű, mert rátekered a karikákra, és csak ügyesen összevarrod, hogy ne csúszkáljon.

A profibbak fonással is megpróbálkozhatnak!

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!