Matróz stílus újratöltve

Cseh Éva
Írta: ,

A matróz stílusú ruhadarabok nem feltétlen csak a vízparton és egy vitorlázás alkalmával állják meg a helyüket, hanem akár még egy hétköznapi öltözetnek is kitűnően megfelel. Ezt a stílust kedvünkre variálhatjuk lezserebben, sportosabban, vagy éppen egy modernebb felfogásban, elegánsabb stílusban is. Például ugyanazt a csíkos pólót akár elegánsabb, vagy sportosabb irányzatnak megfelelően is viselhetjük, attól függ, hogy milyen ruhadarabokat és kiegészítőket társítunk hozzá. Talán pont ezért a sokszínűsége miatt kedveljük ennyire, és tűnnek fel évről évre az üzletek polcain a matrózos darabok. Nézzünk néhány tippet, hogy hogyan is viselhetjük változatosan az egyszerű kék-fehér csíkos pólót.

Rövidnacikkal

A kék-fehér, vagy éppen piros-fehér csíkos pólónkat, trikónkat egy helyes kis csípő, vagy most a derékhangsúlyos divatnak hódolva, akár egy magasított derekú, rövid, vagy térd fölé érő hosszúságú szűkebb, vagy bővebb fazonokkal is variálhatjuk.


Férfias trend nőies kivitelben: így viselik az inget a bloggerinák


Akár még egy sportosabb, nyári kiskosztümnek is felfoghatjuk és egy színben a szettünkhöz is harmonizáló blézerrel is társíthatjuk.

Szoknyákkal

Míg a kis nadrágok sportosabbá, lezserebbé tehetik az összhatást, ezzel ellenkezőleg egy sportosan elegáns szoknya pedig nőiesíti a matróz stílusú outfitünket.

Ha kék-fehér színű csíkos felsőt viselünk, akkor ehhez egy piros térd környékid érő ceruzaszoknya, egy ,,A” vonalú, vagy éppen egy könnyű esésű pamut maxi szoknya is megállja a helyét.

Természetesen ügyeljünk arra is, hogy az összeállítás alkatunknak is megfelelő legyen…