Magyar tervezők boltjai, ahová mindenképp érdemes benézned

Dienes Petra
Írta: ,
Magyar tervezők boltjai, ahová mindenképp érdemes benézned

Kép forrása: Facebook, HRVT

A magyarok rengeteg dologban tehetségesek, és a divattal sincs ez másképp. Szerencsére sok tervező elérhető áron dobja piacra a kollekcióit, amik nem csak egyediek, de nagyon trendik is. Mi összeszedtük azokat a helyeket, ahová mindenképp el kell látogatnod a közeljövőben!

wonderLAB Kép forrása: Facebook, wonderLAB

Az üzlet tulajdonképpen egy designer közösség, ahol minden egyes darabhoz tervezői áron juthatsz hozzá.

Itt harminc fiatal és nagyon tehetséges tervező kreációit vásárolhatod meg, ráadásul akár velük is találkozhatsz személyesen.

Mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet: férfi és női ruhakollekciókat, táskát, cipőt, ékszereket, de még egyedi lakásdekorációt és kutyafelszerelést is vásárolhatsz.

Néhány példa a felhozatalból a teljesség igénye nélkül: Jurekka, Ooh my deer, ReKKo design, Bigyó Művek, Sixfeet, Soie essentielle és me concept.

 

NANA’S Kép forrása: Facebook, Nana's fashion

Drencseva Nati divatbloggernek egy célja volt, mikor megnyitotta az üzletet: egyedi tervezésű ruhákat árulni, a megfizethető fashion üzletek kínálatával egy árkategóriában.

Nati két varrónővel és egy modellezővel dolgozik együtt, a végeredmény pedig egyedi és nagyon elegáns.

A NANA’S nem csak abban nagyszerű, hogy visszacsempészi a modern, nőies stílust a hétköznapi öltözködésbe, de abban is példamutató, hogy pár hónap alatt hogyan építhetsz fel valamit és teheted azt egy sikeres, jól működő dologgá.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba