Sajnos megint divat a magassarkú flipflop - Fúj?

Nagy Niki
Írta: ,
Sajnos megint divat a magassarkú flipflop - Fúj?

Évről évre előjönnek olyan divatirányzatok, amiktől azt hittük, szerencsére örökre megszabadultunk. Ilyen a hajgumiként funkcionáló crunchie, a tüdőnadrágok, de a haspólóról sem mondta volna meg bárki, hogy újra divat lesz, hogy a válltömést ne is említsük, és mégis - újra és újra feltűnnek a kifutókon és a mindennapjainkban. Most megint egy nagy ikon érkezett a terepre: a törpesarkú flipflop, ami két szörnyű dolgot is egyszerre foglal magában, pedig mindegyikük már egyenként komoly divatbűnnek számítana.

Be kell ismerni: a flipflop papucsok van, amikor kifejezetten hasznosnak bizonyulnak. A horvát tengerparton például senkit nem nézünk ki azért, mert ilyenben lejt az utcákon, mivel praktikus, és egyébként is, ezt szokta meg az ember, ha strandolni megy. 

A törpesarok már egy kicsit más téma: valószínűleg soha senkinek nem állt jól, mégis évtizedekig tartotta magát a divatvilágban.

A törpesarok nem hosszabbítja a lábat, nem elegáns, és egyáltalán nem mutatós - csak azért van, hogy ne legyen lapos, ezen kívül sok haszna nincsen. Nem is maradt fenn túl sokáig a kifutókon, ennek ellenére, úgy tűnik, most újra aranykorát éli - a flipfloppal együtt. Mármint nem egyszerre, hanem szó szerint egybeolvasztva: itt a törpesarkú flipflop.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Hibáztatni Kim Kardashiant kell, aki a napokban egy ilyen darabban lépett ki az utcára - amit pedig ő felvesz, abból nemsokára divatirányzat lesz, ezért arra lehet számítani, hogy nemsokára a tervezők is előállnak hasonló darabokkal.

Bár a Kardashian-lányok nem a visszafogott stílusokról híresek, azért ilyen lábbelit még rajtuk is igencsak nehéz lett volna elképzelni, ha nem látja az ember.

Valójában azonban semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy a törpesarkú flipflop visszatért: először a 2000-res évek elején volt divat a flipflop, most pedig minden trendi, ami akkor divatos volt. Ez is visszatért - mindenki döntse el magának, hogy ennek tulajdonképpen mennyire örül.

Ha divattanácsot adhatunk, akkor ezt a darabot egy laza, háromcsíkos tréningnadrággal, haspólóval, színes napszemüveggel, fejkendővel és scrunchie-val viseld, hogy teljes legyen az összhatás - még akár hallgathatsz hozzá egy kis korai Britney-t is, hogy biztosan úgy érezd, visszarepültél húsz évet az időben.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba