Lehet-e kényelmes a szexi fehérnemű? Megtaláltuk a választ!

Schuster Borka
Írta: ,

Hála a magasságosnak elmúltak már azok az idők, amikor csakis úgy lehetett finomnak és nőiesnek maradni, hogy közben az ember csendben ült egy sarokban, és meg sem moccant. A változó trendeket végre a divatvilág is utoléri.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ma azért már nem lehetetlen olyan fehérneműt találni, ami szexi, elegáns, nőies, mégis egy pillanatig sem gátol a szabad mozgásban, a rohanós napokon sem lesz kényelmetlen, nem szorít, nem vág, és engedi a bőrödet lélegezni.

Attól persze még messze vagyunk, hogy minden egyes polcon ilyen ruhaneműk jöjjenek szembe velünk, de a Sloggi őszi-téli kollekcióját pontosan az olyan nőkre álmodtak meg, akik szeretnek csinosak és szexisek maradni, de közben aktívak, és a kényelem is fontos számukra.

A Wow Breeze például nem csak könnyű és szellős a súlytalan poliamid és elasztán alapanyagnak köszönhetően, de a szélei varrás helyett hőragasztottak – ez pedig nem csak tökéletes megjelenést jelent, hanem azt is, hogy nincsenek bevágó, nyomódó, szűró szálak sem. Ha valaki 2017-et végre egy kényelmes melltartóval szeretné indítani, akkor itt van, amit eddig keresett.

A kollekció engem már itt megnyert magának, de amikor megláttam, hogy a Wow Lace a hasonló kényelmet visszafogott, romantikus kis csipkékkel kínálja, végleg letettem mellette a voksomat: ezek a modellek mostantól szezonális színekben kaphatóak, most a türkizkék mellett a kedvenc őszi/téli árnyalatom, a vörösbor-szín is elérhető, úgyhogy jelenleg el sem tudok képzelni jobb választást mondjuk randi- fehérneműnek.

Az EverNew strapabíró anyagával, ami sokszori mosás után is megőrzi formáját és puhaságát, igazi hétköznapi darab lehet, de az új, szexi színeknek köszönhetően az unalmas hétfőknek sem kell egyhangúaknak lenniük többé.

Az EverNewLace fekete, fehér, vörösbor-szín és bézs fehérneműi pedig a vékony, rugalmas csipke díszítéssel gondoskodnak róla, hogy az alapdarabjaid is csinosak és szexisek, mégis tökéletesen kényelmesek legyenek. Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezek után nem is akarok mást karácsonyra, mint néhány melltartót, ami egyszerre szexi és kényelmes.

Lehet, meg is lepem vele magamat, aztán hagyom, hogy a párom is meglepődjön!

Facebook.com/Sloggi.hu

Galéria / Sloggi 2016 őszi-téli kollekció
Sloggi 2016 őszi-téli kollekció Megnézem
a galériát!