Légy résen! Divatelőrejelzések 2018-ra 5+1 pontban

Stumpf Bea
Írta: ,

Október van, pörögnek a divathetek és már csak néhány hét van az évből. Hihetetlen, hogy már a következő tavaszi-nyári kollekciók izgalmas darabjait csodálhatod a kifutókon, pedig még csak nemrég kezdődött ez az évszak. Érdemes már most ellesni néhány trükköt és előre beszerezni azt, ami igazán trendi lesz a következő évben. Lássuk, mik ezek!

Piros tipegők Kép forrása: galmeetsglam.com

Már idén is számos bolt polcain fedezheted fel, hogy a klasszikus fekete mellett megjelentek a vadító piros magassarkúk, bokacsizmák és hétköznapi cipők.

Amellett azonban, hogy a cipők bepirosodnak, nem árt, ha beszerzel még néhány egyéb darabot is ebben a szuper színben, hiszen úgy tűnik, hogy ami piros, az jövőre nyerő lesz!

Szerencsére a piros egy klasszikus és számtalan egyéb színnel és szinte minden stílussal párosítható, így nem kell félned, hogy a táska, a bőrdzseki vagy a cipő, amit ebben a színben veszel meg, néhány hónap múlva magányosan fog szomorkodni a szekrényedben.

Áttetsző rétegek Kép forrása: qunelcom.tumblr.com

Már most is látható néhány jele annak, a divathetek kifutói pedig egyértelműen mutatják, hogy nem csak a hideg napokon, az őszi-téli évszakokban, de tavasszal és akár nyáron is érdemes rétegesen öltözködni.

Persze ebben az esetben nem azért, hogy meg ne fázz, hanem hogy igazán trendi legyél.

Úgy tűnik jövőre az a kulcs, hogy bármire felvehetsz egy plusz áttetsző réteget, legyen szó egy farmerre húzott földig érő fekete necc ruháról vagy csak egy púderszínű áttetsző felsőről.

Neked bejön ez a stílus?