A 10 legnagyobb öltözködési trend a 2020-as tavaszi/nyári szezonban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Izgalmas dolog szemezgetni a ránk váró divattal, én legalábbis mindig nagyon várom, milyen új trendek kerülnek a boltokba. Jó érzés a szezonváltás során félretenni a megszokott és unalmassá vált ruhákat, amiket végre felválthatnak a ropogósan friss irányzatok. Ha te is lassan a gardróbfrissítésen gondolkozol, nézd meg, milyen trendek lesznek népszerűek idén!

Az elmúlt időszakban minden visszatért a divatba, ami kicsit is retrónak számított, de most még messzebbre nyúltak vissza a tervezők: egészen a viktoriánus korból merítették az ihletet.

Ebből az időszakból származnak a buggyos ujjú, sokszor csipkével alaposan kimunkált blúzok, amik az idei szezonban igazán nagy slágernek számítanak.

Remekül passzolnak a magas derekú nadrágokhoz és szoknyákhoz, egyenesen vétek őket kihagyni a tavaszi outfitekből.

 

Amennyire konszolidáltak, egyszerűen és kifinomultak tudnak lenni a viktoriánus blúzok, annyira meghökkentően szexik a bikiniszerű felsők.

Mégis mindkét irányzat trendinek számít idén: a tavaly már megszokott, apró crop topok ebben a szezonban még apróbbak lesznek.

Ez persze nem jelenti azt, hogy lassan fürdőruhában kell vonulnunk az utcán, hiszen ezeket a toppocskákat is viselheted majd esztétikusan.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció