A nyár legmenőbb trendjei; még csak nem is nehéz beszerezni őket

Szirák Viki
Írta: ,
A nyár legmenőbb trendjei; még csak nem is nehéz beszerezni őket

Minden évszaknak megvannak a maga trendjei, így idén nyáron is akadnak bizonyos színek és fazonok, amelyek különös népszerűségnek fognak örvendeni. Most megmutatjuk, mi az, amiért a divat rajongói meg fognak őrülni az elkövetkező hónapokban; és a legjobb, hogy ezeket még csak nem is lesz olyan nehéz beszerezni!

Nem csak a vibárló, élénk színek kapnak helyet a porondon; a feltűnő árnyalatok mellett idén a pasztell is népszerű lesz.

A babarózsaszín vagy éppen a világos kék mindenen jól mutat, legyen szó egyberészes nyári ruháról vagy éppen egy egyszerű pólóról.

Akár azt is kipróbálhatod, hogy kombinálod az élénk árnyalatokkal, és a pasztell összeállításodhoz egy feltűnőbb táskát vagy cipőt veszel.

Hamupipőke imádná a 2019-es nyári szezon trendjeit, ugyanis a cipők terén idén az ezüstös, csillogó darabok hódítanak majd igazán!

Ha esküvőre vagy hivatalos, nyugodtan vegyél fel egy glitteres magas sarkút, de természetesen a lapos talpú szandálok és edzőcipők terén is nagyon menő lesz ez a dizájn.

Persze a munkahelyedre talán nem ez a legjobb választás, de a baráti programokon vedd elő a csillogó darabokat!