2019 legklasszabb ékszertrendjei – Neked melyik a kedvenced?

Szőke Angéla
Írta: ,
2019 legklasszabb ékszertrendjei – Neked melyik a kedvenced?

Az idei ékszertrendek egyaránt kedveznek a letisztult és a hivalkodóbb stílus kedvelőinek. A 2019-es év népszerű ékszerei között ugyanis találhatunk nagyméretű, merész darabokat és finom, minimalista vonalvezetésű ékeket is.

1. Kagylók, csigák


Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Még közel sincs igazán meleg idő, ennek ellenére idén is a nyári tengerpart ihlette meg a nagy divatházakat, hiszen a kagylók és csigák fognak továbbra is hódítani, ráadásul minden méretben. A tenger tele van bájos, absztrakt formákkal, mint például a tengeri csillagok és csikóhalak, és mi sem emlékeztet minket jobban a nyárra, mint egy elegáns kis tengeri herkentyű, lehetőleg aranyból. Ez a trend tavaly indult el és úgy tűnik, egyelőre nem is megy sehova. Talán annyit változtattak a tervezők, hogy idén még finomabb és elvontabb formákkal ajándékoznak meg minket.

2. Érmék, medalionok

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

A sztárok körében már évek óta hódítanak a medálként használt érmék, így a numizmatika, azaz az éremtan szerelmesei továbbra is örülhetnek ennek a divatnak. Egy vékony aranyláncon remekül mutat egy kerek érme-medál, illetve divatba jött az igazi pénzérmék ékszerként való felhasználása is, amikből nemcsak egyet, hanem többet is viselhetünk, szinte egymásra halmozva. Idén a hangsúly a karkötőkön van, így a csuklón érdemes megmutatni a szép kis medalionokat.