Layers! Öltözz stílusosan a rétegek variálásával

Stumpf Bea
Írta: ,
 Layers! Öltözz stílusosan a rétegek variálásával

Ahogy egyre hidegebb az idő, már nem elég feldobod egy bőrdzsekit, hogy teljes legyen az outfited – bizony arra is kell figyelned, hogy kint ne fázz, de bent se legyen meleged, amikor egész nap egy irodában vagy az iskolapadban ülsz, esetleg a városban tömegközlekedsz. Persze aggodalomra nincs ok, ez a helyzet nem vezet egyenes úton a téli kabátod előkereséséhez! Helyette elég, ha elsajátítod a layering, vagyis a réteges öltözködés legjobb fortélyait, amivel csinosan és nőiesen kombinálhatod a ruháidat, és alakíthatod ki az egyre több ruhadarabból álló őszi szettedet. Készen állsz?

 

Színre szín Kép forrása: stylecaster.com

Szerintünk abban is van izgalom, hogy ősszel egyre több ruhát kell magadra aggatnod reggelente, így pedig játszhatsz egy kicsit például a színekkel és a mintákkal.

Ilyenkor mindig arra figyelj, hogy legyen egy hangsúlyos szín a szettedben vagy egy meghatározó minta, amit a többi ruhadarab támogat.

Persze ez nem zárja ki azt, hogy a virágos kabátod alá pöttyös inget vegyél fel, vagy a csíkos zakódhoz egy nagy kockás sálat tekerj a nyakadba, sőt! 

Arra viszont érdemes figyelni, mikor különböző mintákat kombinálsz, hogy az egyes ruhadarabok árnyalatai jól passzoljanak egymáshoz

Szőr, szőr, szőr Kép forrása: glamradar.com

Az igazán csípős reggeleken a szőrmellények, a műszőrme sálak és kabátok a legjobb barátaid.

Ha a szetted a kedvenc bőrkabátoddal az igazi, vagy még csak azért sem akarod elővenni októberben a télikabátod, akkor ezekre a darabokra bátran támaszkodhatsz, hiszen olyan dögös szettet tudsz velük varázsolni, ami biztosan hoz neked néhány elismerő férfitekintet aznapra.

Variálhatod bőrkabáttal, kötött pulcsival, hosszú kardigánnal, szűk ruhával, de akár ingekkel is.