Layers! Öltözz stílusosan a rétegek variálásával

Stumpf Bea
Írta: ,
 Layers! Öltözz stílusosan a rétegek variálásával

Ahogy egyre hidegebb az idő, már nem elég feldobod egy bőrdzsekit, hogy teljes legyen az outfited – bizony arra is kell figyelned, hogy kint ne fázz, de bent se legyen meleged, amikor egész nap egy irodában vagy az iskolapadban ülsz, esetleg a városban tömegközlekedsz. Persze aggodalomra nincs ok, ez a helyzet nem vezet egyenes úton a téli kabátod előkereséséhez! Helyette elég, ha elsajátítod a layering, vagyis a réteges öltözködés legjobb fortélyait, amivel csinosan és nőiesen kombinálhatod a ruháidat, és alakíthatod ki az egyre több ruhadarabból álló őszi szettedet. Készen állsz?

 

Színre szín Kép forrása: stylecaster.com

Szerintünk abban is van izgalom, hogy ősszel egyre több ruhát kell magadra aggatnod reggelente, így pedig játszhatsz egy kicsit például a színekkel és a mintákkal.

Ilyenkor mindig arra figyelj, hogy legyen egy hangsúlyos szín a szettedben vagy egy meghatározó minta, amit a többi ruhadarab támogat.

Persze ez nem zárja ki azt, hogy a virágos kabátod alá pöttyös inget vegyél fel, vagy a csíkos zakódhoz egy nagy kockás sálat tekerj a nyakadba, sőt! 

Arra viszont érdemes figyelni, mikor különböző mintákat kombinálsz, hogy az egyes ruhadarabok árnyalatai jól passzoljanak egymáshoz

Szőr, szőr, szőr Kép forrása: glamradar.com

Az igazán csípős reggeleken a szőrmellények, a műszőrme sálak és kabátok a legjobb barátaid.

Ha a szetted a kedvenc bőrkabátoddal az igazi, vagy még csak azért sem akarod elővenni októberben a télikabátod, akkor ezekre a darabokra bátran támaszkodhatsz, hiszen olyan dögös szettet tudsz velük varázsolni, ami biztosan hoz neked néhány elismerő férfitekintet aznapra.

Variálhatod bőrkabáttal, kötött pulcsival, hosszú kardigánnal, szűk ruhával, de akár ingekkel is.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv