Kötés mesterfokon: hódítanak az óriás darabok

Írta: ,

Úgy tűnik, a kötött holmik sosem mennek ki a divatból. Van, hogy olykor egy kicsit háttérbe szorulnak, majd később újra reflektorfénybe kerülnek, de egy jól megválasztott darabbal sosem hibázhatsz. Egy ukrán lány pedig annyira imádja ezeket az anyagokat, hogy megpróbált minél különlegesebb darabokat készíteni belőlük. A végeredmény? Elképesztő!

Kicsoda Anna Mo? Kép forrása: etsy.com, Anna Mo

1/5 Kicsoda Anna Mo?

Ha egész nap a számítógép előtt ülve dolgozol, egy idő után te is alaposan elfáradsz.

Így volt ezzel Anna Mo is, aki úgy próbálta meg kiegyensúlyozni ezt a rengeteg szellemi munkát, hogy belevágott egy új hobbiba, a kötésbe.

Csakhogy nem hétköznapi sálakat és pulóvereket készített; ehelyett méretre szabott, 5 centiméter vastag tűvel kezdett el kötögetni, amiből végül óriási, és egyúttal meseszép darabok születtek.

Kötött szőnyeg az új kedvenc Kép forrása: etsy.com, Anna Mo

2/5 Kötött szőnyeg az új kedvenc

Az biztos, hogy a kötött szőnyeg még nem igazán terjedt el a lakberendezés világában, de tény, hogy remekül mutat ezen a fotón.

Ha a te otthonodban is lenne egy ilyen, valószínűleg legszívesebben egész nap mezítláb sétálgatnál rajta.

És nem csak azért, mert annyira puha!

A szőnyeg ugyanis 100%-os ausztrál merinó gyapjúból készült, aminek köszönhetően kifejezetten vastag, így a megfázástól még télen sem kellene tartanod.

Puha takaró = édes pihenés Kép forrása: etsy.com, Anna Mo

3/5 Puha takaró = édes pihenés

Bár a hűvös, téli időjárás - szerencsére - még elég messze van, egy ilyen hatalmas takaró alá biztosan kellemes érzés lehet bebújni.

Már csak egy bögre kávé és egy izgalmas könyv hiányzik a képből, és meg is vannak a tökéletes hétvégi pihenés hozzávalói.

Sőt, mivel az óriási alapanyagokból óriási darabok születnek, biztosan jutna alatta egy kis hely a párodnak is.

Arról nem is beszélve, hogy az ágyra terítve plédként is feldobná a szoba hangulatát!

Kötött ruhák a divatban Kép forrása: etsy.com, Anna Mo

4/5 Kötött ruhák a divatban

Praktikus, kényelmes és divatos - három kulcsszó, amit mindenki keres vásárlás közben, és ami tökéletesen illik Anna Mo ruháira.

A dizájner lány pulcsikat, sapkákat és sálakat is készít szabadidejében, így nem ritka, hogy komplett összeállítások születnek egy-egy ilyen elhatározásból.

És ki tudja?

Még az is lehet, hogy idén a maxi-divat lesz a legnépszerűbb, úgyhogy - ha nem is Anna Mo kollekciójából - de azért érdemes beszerezned egy nagyméretű, kötött kiegészítőt.

Kövesd Anna Mo-t!

5/5 Kövesd Anna Mo-t!

Ha megtetszettek Anna Mo különleges darabjai, az Instagramon (@anna.mo.ohhio) és Facebookon még több munkáját megnézheted.

Sőt, nem muszáj megállnod a képek nézegetésénél.

A dizájner lány ugyanis már megnyitotta saját boltját, az Ohhio-t, ahonnan bárki megrendelheti az egyedi holmikat.

Ha pedig te is szívesen kötögetsz szabadidődben, akár a saját óriás-takaródat is elkészítheted, hiszen Anna boltjában még kötőtűt és gombolyagokat is vásárolhatsz.