5 kifutók-inspirálta kiegészítő, amit még mindenképpen be kell szerezned erre a nyárra

Zabolai Margit
Írta: ,
5 kifutók-inspirálta kiegészítő, amit még mindenképpen be kell szerezned erre a nyárra

Még van időd kiélvezni őket, arról nem is beszélve, hogy ezeket a kiegészítőket ősszel is imádni fogod. Ha már nem akarsz nagy shopping túrákat szervezni a szezonra, de valamivel még feldobnád a nyári szettjeidet, akkor a legnagyobb divatházak szerint ezeket a darabokat érdemes beépítened a gardróbodba.

A nyári melegben, amikor amúgy is mindenki jobban izzad, és senkinek sem hiányzik, hogy még a hajunk is az arcunkba lógjon, szóval a hajpánt eleve egy remek találmány.

A high fashion brandek tavaszi/nyári kollekciói szerint azonban idén már nem a megszokott színes kendő vagy vékony, fonott pánt a divat, sőt hajpántot akkor is viselhetsz, ha egyébként rövid a hajad.

Ahogyan a Prada hajpánton is látszik, a fejdísz sokkal inkább ékszerré lép elő, szatén fényeivel igazi luxus hatást érhetsz el általa.

Az igazi fashionisták tudják, hogy az első “it bag”-et 1945-ben tervezte Roberta di Camerino azzal a céllal, hogy egy, a divatházával könnyen azonosítható státuszdarabot alkosson.

Az ötletre hamarosan más divatházak is lecsaptak, és a ’90-es években mindenki messziről felismerte már a Louis Vuitton vagy éppen Dior táskákat.

A kifutók modelljei szerint pedig az ikonikus darabok visszatérnek, a klasszikus Louis Vuitton, Miu Miu, Marc Jacobs, és Gabriella Hears is visszahozta a vintage táskákat, úgyhogy ha van kedvenc dizájnered, és beinvesztálnál valamibe tőle, akkor az ezen a nyáron legyen egy IT táska.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!