Kesztyűk, sálak és sapkák – Indul a téli divatszezon!

Stumpf Bea
Írta: ,
Kesztyűk, sálak és sapkák – Indul a téli divatszezon!

A hideg hónapok a kiegészítőkről szólnak: ilyenkor előkerülnek a pihe-puha sapkák, sálak és kesztyűk, amik amellett, hogy melegen is tartanak a hűvös időben, a szettedet is feldobják. Ugye kíváncsi vagy, idén milyen 

A kötött kiegészítők minden évben hódítanak és szerintünk sosem fognak kimenni a divatból. Az idei szezonban ráadásul nem csak az összeillő sál-sapka-kesztyű szettek hódítanak, de sok variáció belefér!

Keverheted például egy színen belül a kötés mintáját, de egy-egy eltérő, kirívó szín is teljesen megengedett. Ha egyszínű a szetted, akkor vagy egy nagyon eltérő (pl. feketéhez piros, narancssárga vagy mustársárga) kiegészítőket keress vagy maradj a hasonló árnyalatoknál – például variáld a barnát egyéb földszínekkel.

Arra viszont figyelj, hogy a hajszínedhez, illetve annak fazonjához válaszd a sapkád, hiszen így lesz tökéletes az összhatás! 

A svájci az igazi Kép forrása: flickr, felidae

A régi trendek újra és újra visszaköszönnek.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az idei szezonban a svájci sapkák reneszánsza!

Legjobb, ha ballonkabáttal vagy szűk fazonú, egyenes vonalú kabátokkal viseled, de ha még nincs túl hűvös, akkor egy garbó és egy szőrmellény mellé is kitűnő választás lehet!