Kesztyűk, sálak és sapkák – Indul a téli divatszezon!

Stumpf Bea
Írta: ,
Kesztyűk, sálak és sapkák – Indul a téli divatszezon!

A hideg hónapok a kiegészítőkről szólnak: ilyenkor előkerülnek a pihe-puha sapkák, sálak és kesztyűk, amik amellett, hogy melegen is tartanak a hűvös időben, a szettedet is feldobják. Ugye kíváncsi vagy, idén milyen 

A kötött kiegészítők minden évben hódítanak és szerintünk sosem fognak kimenni a divatból. Az idei szezonban ráadásul nem csak az összeillő sál-sapka-kesztyű szettek hódítanak, de sok variáció belefér!

Keverheted például egy színen belül a kötés mintáját, de egy-egy eltérő, kirívó szín is teljesen megengedett. Ha egyszínű a szetted, akkor vagy egy nagyon eltérő (pl. feketéhez piros, narancssárga vagy mustársárga) kiegészítőket keress vagy maradj a hasonló árnyalatoknál – például variáld a barnát egyéb földszínekkel.

Arra viszont figyelj, hogy a hajszínedhez, illetve annak fazonjához válaszd a sapkád, hiszen így lesz tökéletes az összhatás! 

A svájci az igazi Kép forrása: flickr, felidae

A régi trendek újra és újra visszaköszönnek.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az idei szezonban a svájci sapkák reneszánsza!

Legjobb, ha ballonkabáttal vagy szűk fazonú, egyenes vonalú kabátokkal viseled, de ha még nincs túl hűvös, akkor egy garbó és egy szőrmellény mellé is kitűnő választás lehet!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv