Kényelmes és szexi – Szeress bele te is a Triumph Amourette kollekciójába!

bien.hu
Írta: ,

Bár a francia amourette kifejezés fellángolást és múlandó szalmaláng szerelmet jelent, megnyugtatunk mindenkit, hogy a Triumph Amourette kollekciója ennél sokkal többet ígér: klasszikus eleganciát, minőséget, és megannyi csodálatos fehérneműt, amikkel örök szerelembe eshetsz.

Az Amourette 300 széria Kép forrása: Triumph

Az Amourette 300 immár 65 éve a Triumph egyik legsikeresebb szériája, hiszen stílustól, mérettől és alkattól függetlenül minden nő megtalálhatja a számára tökéletes fehérneműt a kollekció darabjai között. 

Ikonikus szabásvonaluknak köszönhetően az Amourette 300 termékcsalád darabjai ugyanis tökéletes tartást és kényelmet biztosítanak, míg a fehérneműt beborító elasztikus csipkeréteg izgalmat és romantikát csempész a mindennapokba.

A széles méret-, és fazon választéknak köszönhetően ráadásul minden ruhához találhatsz köztük ideális darabot!

Lapozz tovább és nézd meg az Amourette 300 széria alapdarabjait!

Amourette 300 Körmerevítős melltartó és Tai bugyi Kép forrása: Triumph

Az Amourette 300 körmerevítős melltartója elasztikus csipkéből, sokszorosan bevált szabással készül, a kosarakban található átlós kosárvarrással, mely tökéleten komfortot biztosít. 

A rendkívüli tartás és kényelem miatt ráadásul ez a fazon ideális és dekoratív választás lehet teltebb keblű nőknek is! 

Az elegáns, felszabott alsó pedig nem csak szexi, de praktikus is, hiszen elasztikus virágmintás csipkeberakásának köszönhetően tökéletesen simul a csípőre anélkül, hogy egy kicsit is bevágna.