A legújabb trend – Ezt használják sokan jegygyűrű helyett

Pölz Kitti
Írta: ,
A legújabb trend – Ezt használják sokan jegygyűrű helyett

Kép forrása: unsplash

Ha úgy érzitek, elérkezett az idő és jegyességgel szeretnétek megünnepelni az életre szóló szerelmeteket, azért (minden felszínességet nélkülözve) nyugodtan valld be, hogy igenis fontos, mit húznak az ujjadra – persze az is irtó romantikus, ha egy játékteremben kérik meg a kezedet egy plüssfigurával, mint ahogy Ted megkérte Stellát az Így jártam anyátokkal című sorozatban, de azért adódik a kérdés: mivel érdemes jelképezni a szerelmet? Íme az alternatívák, amiket a világ minden táján alkalmaznak, jegygyűrű helyett!

Akármennyire is meglepő, egyre népszerűbb az, hogy jegygyűrű helyett egy közös kiskedvencre költik a pénzt a házasságra készülő párok - ez azért is nagyon szuper, mert egy kis nevelendő élet már bőven elég elköteleződés, ráadásul megmenthetsz egy élőlényt a menhelyen való felnövéstől, ha drágakövek helyett inkább örökbefogadsz!

Hosszútávon úgyis elég költséges egy kutya, így érdemes a gyűrűre félretett pénzt rá és a boldog életére költeni...

Sokkal kedvesebb gondolat, mint egy szimpla karikagyűrű, nem?

A boldogság viszont hosszútávon is garantált!

Ha hisztek a gyönyörű és elegáns, fénylő drágakövekben, de nem szeretitek mutogatni, hogy mitek van, válasszatok ki két extraegyedi, elképesztően szép követ, amivel eljegyezhetitek egymást!

Ezeknek a kristályoknak erejük van, és ha hisztek benne, ti is érezhetitek a szépségüket és az összekovácsoló képességüket anélkül, hogy gyűrűt csináltatnátok belőle...