Itt a bőszárú nadrág-mánia! Így viselve néz ki a legjobban

Stumpf Bea
Írta: ,

Végre egy olyan trend, ami mindenkinek jól áll. Légy bátor és állj nyitottan az újdonságokhoz, mindig érdemes ugyanis egy-két extra darabbal feldobni a gardróbodat! Nyáron talán egyszerűbb volt kombinálni ezeknek a szuper lenge bőszárú nadrágoknak, de ne aggódj, ez ősszel sem lesz másképp! Mutatjuk, mivel és hogyan viseld ezt a szuper stílust!

Inggel Kép forrása: blogg.damernasvarld.se

Ha kicsit szeretnéd felfrissíteni a munkahelyi szettjeidet vagy egyszerűen csak szeretnél egy kicsit elegánsabban, klasszikus stílusban öltözködni ebben az évszakban, akkor ez egy tökéletes párosítás számodra.

Nem az az egyetlen megoldás ugyanis, hogy egy szűk és kényelmetlen szoknyában és magassarkúban feszengsz, ha egy kicsit extrább hatást szeretnél elérni.

Válassz magadnak egy jól kombinálható bőszárú nadrágot, amihez egy klasszikus fazonú inget és egy kényelmes cipőt viselj.

Tipp: Az elegánsabb összhatásért az inget teljesen gombold be és tűrd be a nadrágba, a lazább megjelenésért pedig tűrd fel az ujjait és párosítsd lapos talpú cipővel!

Bokacsizmával Kép forrása: stylecaster.com

Mivel ősszel már előfordulhat, hogy 10 fok körül van a hőmérséklet reggel és este, már nem mindig elég a kedvenc vászoncipőd, hiszen alulról a legkönnyebb megfázni.

Végre jöhetnek a bokacsizmák és a pihe-puha rétegek, de ne aggódj, ez nem azt jelenti, hogy emiatt a teljes ruhatárad cserélni kell.

Egy sötétebb színű bőszárú nadrág például szuperül mutat egy magassarkú bokacsizmával és egy bőrkabáttal.

Tipp: Ha alacsony vagy, akkor érdemes többféle bokacsizmával kipróbálni a nadrágot, mert ha a bokacsizma nem magassarkú vagy túl hosszú a szára, akkor nagyon összenyomhatja a lábad!