Új irányzatok hódítanak a tetoválások világában - Ezek lesznek 2020 legnépszerűbb trendjei

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Új irányzatok hódítanak a tetoválások világában - Ezek lesznek 2020 legnépszerűbb trendjei

Kép forrása: pinterest.com

Manapság abszolút elfogadott dolog a tetoválás sőt, inkább már azok lógnak ki a sorból, akik semmivel sem díszítették a bőrüket. Nekem is vannak kisebb-nagyobb tetoválásaim, és a megtervezésük, elkészíttetésük során több fontos szempontot is figyelembe vettem. Először is lényeges volt, hogy ha szeretném, el tudjam őket takarni, hogy egyediek legyenek, valamint, hogy fontos dolgokra emlékeztessenek. Nem mindenki veszi azonban ennyire komolyan a tetoválás kérdését, rengetegen szinte random módon varratnak magukra. Ha hozzád is közel áll ez a lehetőség, akkor az éppen aktuális trendek biztosan inspirálni fognak!

A legtöbben nem választanak elsőre a teljes hátat, vagy éppen karokat átívelő tetoválásokat – a többség kisebb és általában könnyedén eltakarható mintával kezd.

Azonban nem csak azok döntenek az apró tetoválások mellett, akik most csöppennek bele ebbe a világba: a kisméretű mintáknak már külön stílushulláma alakult ki.

Gyakori, hogy a tetoválások külön-külön alkotnak egy egészet, a párjuk másik testrészen, vagy akár másik emberen található. A halmozás is trendi, tehát követendő irányzat egy testtájon több apró, egymástól akár teljesen eltérő témájú tetoválást készíttetni.

Az arc tetoválása is egyre elfogadottabb dolog, de azért ez még nem mondható általánosnak, legalábbis nem hazánkban.

Annál jobban terjed nálunk is a fül díszítése, ami több szempontból is elfogadhatóbbnak tűnik a többség számára: az apróbb tetoválások szinte fülbevalóra emlékeztetnek, a mintákat pedig akár a kiengedett hajaddal is könnyedén elrejtheted.

A fül mögötti és előtti terület is népszerűnek tűnik ebben a trendben, de jelenleg sokkal divatosabb ténylegesen a fülre rajzolni: akár a belsejébe, akár a fülcimpára. Klasszikus mintának bizonyulnak a karikák, a pöttyök, de a virágok is kifejezetten keresettek.

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő