Innovatív, mégis hagyományőrző – Megérkezett a Ray-Ban legújabb kollekciója

bien.hu
Írta: ,

A Ray-Ban tavaszi-nyári szemüveg-kollekciója megőrzi a márka legendás stílusát, de a jellegzetesen kerek, retro hangulatú modellek mégis frissek és innovatívak.

A kollekció kulcsdarabja, a Ray-Ban Clubround az ikonikus Clubmaster és a Ray-Ban Round formáinak ötvözéséből született meg. A keret az autentikus Ray-Ban dizájnt a modern, vagány megjelenéssel egyesíti, és szépen követi a legújabb, kerek keret-trendeket. A kollekció tervezői a 80-as évek híres darabját, a Ray-Ban Gatsbyt is újraértelmezték, amelynek kifinomult dizájnját és retro hangulatú, kerek formáját modern zárásokkal tették aktuálissá.

A sorozat megkoronázásaként új, gumírozott nejlonszálú optikai keretek is bemutatkoznak, valamint a modernitás jegyében teljes fémszerkezetet kapnak a Ray-Ban Erika napszemüvegek.

Ismert meg a kollekció darabjait!

1. Ray-Ban Clubround

Eredeti stílus, autentikus dizájn, egyedi színek és lencsék határozzák meg az legújabb ikont, a Ray-Ban Clubroundot. A kiváló minőségű darab ideális azok számára, akik egyedi, személyre szabott szemüveget keresnek – a modell ráadásul napszemüvegként és optikai keretként is elérhető. A kerek vonalak kiemelik a Ray-Ban Clubmaster acetátkeretének felső részét, valamint a fémkarimát és hidat. A napszemüveg többféle színű kerettel és lencsével elérhető. 

2. Ray-Ban Gatsby

Az új kollekció részeként az ikonikus Ray-Ban Gatsby modell is átalakult. A kortárs elemekkel kiegészített retro stílusú szemüveg naprakész és modern lett. A kerek lencsékkel tökéletes ellenpontot képez a magas profilú, aranyozott, csiszolt fém duplahíd. Szintén több színben elérhető. 

3. RB4257

Az új kollekcióban a Ray-Ban a klasszikus elemeket újragondolva – és azokat modern irányba tervelve – egy utánozhatatlan ikont is átalakított. A retro inspirálta kerek lencsékkel tökéletes ellenpontot képez a magas profilú, aranyozott, csiszolt fém duplahíd. Ez a modell szintén nagy színválasztékban kapható, de a mi kedvencünk a rózsaszín lencsés verzió! :)

4. Ray-Ban Erika

Vibrálás, tükröződés, ragyogás: a Ray-Ban Erika keret teljes fémszerkezetet kapott. A könnyű, lapos keretet kulcslyuk híd egészíti ki, a modell metálszürke, metál átmenetes barna, metál átmenetes kék és metál átmenetes lila színekben elérhető. 

5. Ray-Ban Round

A Ray-Ban Youngster stílus a kortárs trendeknek és az új, innovatív megoldásoknak köszönhetően módosult: a Ray-Ban Round gumírozott lett! A pihekönnyű, nejlonszálakból álló optikai keret tervezői a karakteres kinézet érdekében menő, kerek formát alkalmaztak, kulcslyuk híddal és finom, Ray-Ban formájú szárakkal. A modell több színben kapható.

Galéria / Ray-Ban 2016-os tavaszi-nyári kollekció
Ray-Ban 2016-os tavaszi-nyári kollekció Megnézem
a galériát!