Így viselheted a legtisztább színt, a hófehért

Írta: ,

A fehér a legtisztább szín, amit viselhetsz, ráadásul szinte minden stílusban megállja a helyét –könnyen válhatsz tőle elegánssá, sportossá, figyelemfelkeltővé, vagy éppen szoliddá. Ráadásul a fehér nyáron igazán tökéletes választás, úgyhogy ideje mazsoláznod az alábbi, inspiráló szettekből!

 

Tökéletes nyári ruha Kép forrása: withlovefromkat.com

1/5 Tökéletes nyári ruha

A sort egy fehér nyári ruhával kezdjük, ami egyszerűen nem hiányozhat a gardróbodból, mindenkinek szüksége van egy könnyed, fehér alapdarabra.

Ezeknek a ruháknak nem csupán az az előnyük, hogy szellőznek, és kevésbé szívják a meleget, hanem az is, hogy egy szempillantás alatt elkészülhetsz a segítségükkel. Ez otthon éppúgy előny, ahogy a nyaraláson, amikor minden perc számít.

A csodás fehér ruhák nem csupán a strandra tökéletesek – bár megfelelőek strandpapuccsal párosítva is – de magas sarkú/talpú szandállal, vagy alkalmibb saruval kombinálva akár elegánsabb helyekre is belibbenhetsz bennük.

A színeket illetően mindegy, mit választasz, hiszen a fehérhez minden illik, a világosbarna éppúgy, mint a soron következő farmer.

Izgalmas szett farmerrel Kép forrása: bloglovin.com

2/5 Izgalmas szett farmerrel

Az idei nyár egyik újdonsága a farmerből készült forrónadrág, ami végre láttatni engedi a csodás lábakat – sőt néha többet is.

Az mindenesetre biztos, hogy a fehérhez remekül illik a farmer, és még a hivalkodó forrónadrágon is sokat finomít egy-egy ilyen ejtett fazon.

Ha megfigyeled, ez a rövidnadrág vékonyabb, nyárra ideális anyagból készült, ráadásul sok helyen tovább aktualizálták fehér csipkével. Így még lazább és könnyedebb lett a végeredmény, ami extra gyanánt jobban is szellőzik.

Egyébként teljesen fehér rövidnadrágot szintén egész nyugodtan viselhetsz – akár farmer anyagból is – de ebben az esetben nagyon meg kell nézned, hova ülsz le, hiszen a fehér szín amennyire tiszta, sajnos annyira kényes tud lenni.

Nadrágszoknyával Kép forrása: bloglovin.com

3/5 Nadrágszoknyával

A korábbi pontban már kicsit előrevetítettük a fehér nadrágokat, de míg az előző modell egy kényelmes, sportos szettet hozott, addig itt már egy jóval elegánsabb összeállítást figyelhetsz meg.

A fontosabb alkalmakra, de mégis rendkívül forró napokra nem muszáj, hogy hosszú nadrágban, vagy szoknyában menj, hiszen a célra tökéletesen megfelel egy rövid sort is – különösen, ha az a nadrág ilyen csinos és elegáns.

Ebben az összeállításban mindent felhasználhatsz inspirációnak, az összes darab trendi: a csipkeberakásos felső, a bokapántos szandál és persze a karcsúsított blézer sem megy ki soha a divatból.

További extra, hogy a teljesen fehér szett mellé az arany került kiegészítőként, ami pillanatok alatt, jelentősen megnöveli a különleges összhatást.

Oversized felsővel Kép forrása: laurenconrad.com

4/5 Oversized felsővel

Ismét inkább a sportosabb, kényelmesebb stílust kedvelő hölgyeknek kedvezünk, hiszen a fehéret így is lehet viselni – dacára annak, hogy ez nem éppen megszokott.

A fehér, ám némi mintával megbolondított cicanadrág tökéletes választás a nyári napokra, hiszen messze nem olyan borongós, mint hagyományos, sötét társa.

A fehér pulóver vastagnak tűnhet, de alaposan szellőzik, ráadásul súlyánál fogva szépen aláesik.

Természetesen bármilyen hosszított, nyári felsővel helyettesítheted, de a hűvösebb időszakokra, napokra a pulóver tökéletes választás.

Bár a cipő a homok miatt hiányzik, jöhetnek a saruk, papucsok, de még a zárt, nyári lábbelik is.

Ha pedig elegánsabbra váltanál, vegyél fel egy csinosabb blúzt és egy magas sarkú szandált: a fehér cicanadrágból máris igazán csajos szettet varázsoltál.

Élénk mintával Kép forrása: chicstreetstyle.me

5/5 Élénk mintával

Végül hoztunk egy példát az igazán üdítő és színes megjelenésre is, hiszen a fehér természetesen erre is képes.

Ahhoz, hogy az elismerő pillantásokat bezsebelhesd, csupán követned kell az alábbi alapszabályt: helyezd túlsúlyba a fehéret, majd bátran kombináld az alapot igazán élénk árnyalatokkal.

Ahogy ennél a modellnél láthatod, a fehér szoknya uralja a megjelenést, de a vidám, mintás felső rengeteget élénkít a szetten.

Csak egészen kevés türkiz van benne, de ez mégis elegendő ahhoz, hogy a kék táska szerves részét képezze az összeállításnak.

Az alapelvre épülő sort természetesen még hosszan folytathatnánk: felvehetsz egy fehér, bő szárú nadrágot élénk felsővel, egy fehér ruhát, amin csak berakásnyi minta jelenik meg, de akár egy teljesen fehér szettet is megbolondíthatsz színes kiegészítők segítségével.