Így viselheted a legtisztább színt, a hófehért

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A fehér a legtisztább szín, amit viselhetsz, ráadásul szinte minden stílusban megállja a helyét –könnyen válhatsz tőle elegánssá, sportossá, figyelemfelkeltővé, vagy éppen szoliddá. Ráadásul a fehér nyáron igazán tökéletes választás, úgyhogy ideje mazsoláznod az alábbi, inspiráló szettekből!

 

Tökéletes nyári ruha Kép forrása: withlovefromkat.com

A sort egy fehér nyári ruhával kezdjük, ami egyszerűen nem hiányozhat a gardróbodból, mindenkinek szüksége van egy könnyed, fehér alapdarabra.

Ezeknek a ruháknak nem csupán az az előnyük, hogy szellőznek, és kevésbé szívják a meleget, hanem az is, hogy egy szempillantás alatt elkészülhetsz a segítségükkel. Ez otthon éppúgy előny, ahogy a nyaraláson, amikor minden perc számít.

A csodás fehér ruhák nem csupán a strandra tökéletesek – bár megfelelőek strandpapuccsal párosítva is – de magas sarkú/talpú szandállal, vagy alkalmibb saruval kombinálva akár elegánsabb helyekre is belibbenhetsz bennük.

A színeket illetően mindegy, mit választasz, hiszen a fehérhez minden illik, a világosbarna éppúgy, mint a soron következő farmer.

Izgalmas szett farmerrel Kép forrása: bloglovin.com

Az idei nyár egyik újdonsága a farmerből készült forrónadrág, ami végre láttatni engedi a csodás lábakat – sőt néha többet is.

Az mindenesetre biztos, hogy a fehérhez remekül illik a farmer, és még a hivalkodó forrónadrágon is sokat finomít egy-egy ilyen ejtett fazon.

Ha megfigyeled, ez a rövidnadrág vékonyabb, nyárra ideális anyagból készült, ráadásul sok helyen tovább aktualizálták fehér csipkével. Így még lazább és könnyedebb lett a végeredmény, ami extra gyanánt jobban is szellőzik.

Egyébként teljesen fehér rövidnadrágot szintén egész nyugodtan viselhetsz – akár farmer anyagból is – de ebben az esetben nagyon meg kell nézned, hova ülsz le, hiszen a fehér szín amennyire tiszta, sajnos annyira kényes tud lenni.