Így viseld trendin a bőrnadrágot

Stumpf Bea
Írta: ,

A bőr hatású ruhadarabok szuperül variálhatóak, nagyon jól kihasználhatóak, és mégis mindig különlegesek! Ezek után nem csoda, hogy neked is megakad rajtuk a szemed, és szívesen belebújnál egy trendi bőr nadrágos szettbe – amihez most adunk is egy kis inspirációt!

Csak lazán! Kép forrása: gurl.com

A bőrnadrág elegáns, szexi és hétköznapi szettek alapjaként is szolgálhat. Mi egy casual szettel kezdjük a sort, aminek elengedhetetlen eleme egy szűk bőrnadrág és egy kockás ing.

Ha a kockás ing alá egy egyszínű. vagy feliratos pólót választasz, akkor még lazábbá teheted az outfited.

Egy tornacipővel is jól tudod variálni ezt a szettet, de ha magassarkút vagy egy kényelmes, magasított bokacsizmát veszel fel hozzá, azzal csajosabbá varázsolhatod az összeállítást.

Oversize Kép forrása: bloglovin.com

Egy szűk bőrnadrággal mindig jól állnak a laza, oversize felsők, hiszen kiemelik a lábakat, amik így sokkal vékonyabbnak és hosszabbnak tűnnek. Lehet szó egy hosszított ingről, pamut anyagú pólóról vagy egy kötött oversize pulcsiról – ezekkel nem hibázhatsz.

Arra figyelj, hogy ha leggings vagy jeggings mellett döntesz, akkor a felsőd legalább a combod közepéig érjen, tehát olyan legyen, amit akár egy harisnyával is felvennél.

Tipp: Ha nagyon laza a felsőd, de mégis szeretnéd kiemelni a szűk derekad, akkor köss a derekadra egy farmerdzsekit vagy egy bőrkabátot!