Így viseld a szezon visszatérő slágerdarabját, a farmerkabátot!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A farmer sosem megy ki a divatból, valamilyen formában mindig jelen van, emiatt aztán alapvető jolly jokernek számít a gardróbunkban is. A fazonok és a darabok persze változnak, ám mégis mindig visszatérnek – nincs ez másként az idei slágerdarabbal, a farmerkabáttal sem.

Farmert a farmerral

A népszerű blogger, Jessica, tökéletesen kombinálja az idei szezon alapdarabjait: ebben az összeállításban minden benne van, amit most nyáron be kell szerezned!

Az enyhén ejtett, térd alá érő nadrág éppúgy kihagyhatatlan, mint a bokapántos szandál. Érdekes és különleges hatású a szintén szezonálisan visszatérő farmering, amit egyébként farmerkabáttal is szuperül kombinálhatsz.

Természetesen bármilyen anyagú, stílusú ing vagy blúz is klasszul mutat ebben az összeállításban, ahogy a későbbiekben is látni is fogod. Mindenesetre egyáltalán nem túlzó a farmert farmerrel kombinálni, hiszen ha a színek és az anyagok harmonizálnak, a denim on denim kényelmes és trendi választás lehet. Ennél a szettnél ráadásul a szandál és a táska is harmonizál!

Borongósabb napokra

Amikor még kérlelésre sem akar feljebb kúszni a hőmérő higanyszála, akkor tökéletes választás lehet az alábbi outfit.

Akár egy korai őszi reggelen, akár egy hűvösebb nyári napon, biztosan imádni fogod, a bokacsizma helyett pedig akár balerina cipővel is viselheted.

A fehér nadrág ideális a meleg hónapokra, főleg akkor, ha ilyen vékony, nyárias, sztreccs farmeranyagra épített.

A laza, ejtett felső továbbra is kihagyhatatlan, és nem csak azért, mert kényelmes, hanem azért is, mert az oversize darabok már évek óta tartják magukat a divatban. A farmerkabát kellőképpen meleg, véd a széllökések ellen, de semmiképpen sem olyan viselet, ami zavaró lenne a bolondos időjárás során.