Így hordd a hangsúlyos statement nyakláncokat!

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha szereted a kiegészítőket, akkor biztos a te ékszereid között is ott lapul néhány nagy méretű statement nyaklánc. Ezek a darabok a legtöbb outfithez jól passzolnak, és ha ügyesen kombinálod őket, akkor igazán feldobják a szettedet. Ha eddig nem viseltél nyakláncokat, akkor ezzel az összeállítással biztosan meghozzuk a kedved! Máris megmutatjuk, hogy mit, mivel és hogyan!

Vissza az alapokhoz

Az egyik kedvencünk, ha egy elegáns statement nyaklánc és egy sportos póló találkozik. A két stílus keveredésével nagyon különleges összhatást érhetsz el, és egy basic farmer-póló szettet is egyszerűen feldobhatsz.

A feliratos pólókkal igazán vagány hatást kelthetsz, de ha még ezen is csavarnál egyet, akkor tedd fel a kedvenc árnyalatú rúzsod, úgy még jobb lesz az összhatás!

Ha a felsőd V-nyakú, akkor olyan fazont válassz, ami követi a pólód kivágását, így a dekoltázsod is hangsúlyos marad!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Szín, szín, szín

A színek minden outfitet feldobnak, így jó ötlet, ha akár egy talpig fekete vagy egy fekete-fehér outfitet egy színes statement nyaklánccal turbózol fel. Ha már alapból van szín a szettedben, akkor se félj a további színektől, csak arra figyelj, hogy a párosított színek jól passzoljanak.

Válassz a már rajtad lévő színskálából egy színt, amit hangsúlyozni szeretnél, vagy ha egy kicsit vagányabb vagy, akkor egy teljesen eltérő színhez nyúlj – hiszen tudod, a divatnak csak te szabsz határt!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4