Így hordd 2015 nyarán a rövidnadrágot! Az 5 kedvenc összeállításunk

Zabolai Margit
Írta: ,
Így hordd 2015 nyarán a rövidnadrágot! Az 5 kedvenc összeállításunk

Van, aki retteg a rövidnadrág-szezontól, pedig nincs olyan alkat, amire ne lehetne egy csinos sortot találni. A rövidnadrág szerencsére stílusban is sokféleképpen variálható, mutatunk is néhány remek összeállítást, amivel idén a legdivatosabban villogtathatod a lábaidat.

Farmer short tornacipővel és pólóval: már kész is a laza, rockos stílus, de ha valami igazán trendi viseletet szeretnél, vagy csak megmutatnád a kreativitásodat, nem érdemes itt megállni.

A laza póló és a tornacipő maradhat, de ne ragadj le a farmer rövidnadrágoknál: idén a színes anyagok nagy slágerek lesznek, és egy ilyen egyszerű szerelést nagyon meg tud bolondítani például egy ilyen sötétpiros nadrág, ami még stílusban is illik a szetthez.


Hangsúlyos derékvonal! A bloggerinák szerint az idei év slágere


A farmert azonban nem kell teljesen száműzni, dzseki formájában például idén kifejezetten divatos lesz, és ehhez az outfithez szinte kötelező viselet.

Valószínűleg legalább egy darab farmer sort a te szekrényed mélyén is ott lapul, és semmi okod nincs rá, hogy ott rejtegesd.

A farmerkék ugyanis nagyon jól illik az idei nyár slágerszínéhez, a napsárgához.

Ebben az összeállításban azt szeretjük nagyon, hogy a laza felső akár strandruhának is beillik, de ha a táskádba elrejtesz egy sortot és néhány kiegészítőt, akkor néhány perc alatt tökéletes lehet az outfited akár ahhoz is, hogy beülj a part melletti étterembe.

Egy romantikus, mégis kényelmes tengerparti sétára sem tudunk elképzelni tökéletesebb viseletet.