Idézzük fel a múltat – Inspiráció az idei őszi trendekből

Dienes Petra
Írta: ,
Idézzük fel a múltat – Inspiráció az idei őszi trendekből

A divat újra és újra megújul és a legnagyobb tervezők is rendszeresen vissza-visszatérnek az évtizedekkel ezelőtti trendekhez. Nézzük, hogy idén ősszel mik azok a darabok, amik már megéltek egy korszakot, de most újra az üzletek kirakataiból kacsintanak vissza ránk.

Kalap Kép forrása: lovelyclustersblog.com

A kalap mindig is az egyik legelegánsabb kiegészítő volt, amit egy nő viselhetett.

Mindegy, hogy kicsi vagy nagy, de a legtöbb divatos öltözék elengedhetetlen kelléke volt.

Míg a hatvanas években Twiggy és Sophia Loren viselte őket stílusosan, addig mára a hetvenes évek kalap divatja kelt újra hódító útra.

Hordhatod ballonkabáttal, bőrdzsekivel, de még kötött pulcsival is, csak a színek párosítására kell odafigyelned, ráadásul ha olyan kalapot választasz, aminek a széle hullámos esésű, az összkép szuper nőies lesz.

Poncsó Kép forrása: zara.net

Idén tavasszal divatba jöttek a különböző, Woodstock hangulatot idéző kimonók, amiket ősszel egy visszatérő darab – a poncsó követ.

A poncsó a hetvenes években élte a fénykorát és szinte mindenféle anyagból, mintából találhattunk belőle az üzletek polcain. 

2015 őszén  újra visszatér, és nem lesz olyan fazonú vagy színű, amit ne lehetne felvenni, mert tökéletes éke lesz az öltözékednek egy hűvös napon.

Ha alacsonyabb vagy, akkor rövidebb fazont válassz, ha pedig magasabb, akkor fordítva.

Bátran hordj mintás és színes darabokat, hogy feldobd velük a szürke, esős hétköznapokat!