Ezek a 2018/2019-es tél divatszínei

Zabolai Margit
Írta: ,
Ezek a 2018/2019-es tél divatszínei

Egészen merész, valamint semleges, a mindennapokban is jól viselhető árnyalatok is érkeznek a téli divattal, de azok sem lesznek csalódottak, akik szeretik az olyan színeket, amik beindítják a fantáziát. Ezt hordjuk 2018/2019 telén az utcákon és az ünnepeken!

1. Szuruku zöld

Ezek a 2018/2019-es tél divatszíneiKépek forrása: 1 / 2 / 3

Az aprócska, zöld madár, a szuruku tollairól elnevezett árnyalat egyszerre gazdag és mély, tökéletes választás akár a hétköznapokra, akár egy elegánsabb, ünnepi eseményre. A narancsos, borostyán és arany színekkel remekül mutat, de a rubint vagy éppen a kék is szépen passzol hozzá, és szinte kívánja a csillogást, így bátran viselheted ragyogó kiegészítőkkel vagy ékszerekkel.

Ha kicsit fiatalosabb megjelenést szeretnél, akkor a lazac vagy fukszia árnyalatokkal teheted könnyedebb viseletté ezt az egyébként komoly, elegáns színt.

2. Merész pipacs

Ezek a 2018/2019-es tél divatszíneiKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ez a gyönyörű, vibráló piros szinte leugrik a képekről, és lehetetlen nem észrevenni, most mégis akár tetőtől talpig is ebbe a színbe öltözhetsz, hiszen az árnyalat nem véletlenül kapta a „merész” jelzőt.

Nem való azoknak, akik inkább elbújnának, elmerülnének a tömegben, ezzel a színnel ugyanis lehetetlen láthatatlannak maradni.

Még ha csak egy kiegészítőn, vagy például rúzsként, körömlakként viseled, akkor is meghatározója lesz az outfitednek – érdemes hagyni, hagy érvényesüljön, és nem megpróbálni elnyomni más színekkel. A fekete és a fehér mellett esetleg még a türkiz az, amit jól visel, de ezzel már valóban extrém módon feltűnő lehet a megjelenésed.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!