Válltömés és kockás? Az idei ősz kihagyhatatlan trendjei

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Válltömés és kockás? Az idei ősz kihagyhatatlan trendjei

Az ősz már hivatalosan beköszöntött, és a boltok polcain is már jó néhány hete ott virítanak a szezonális ruhák, kiegészítők. Talán már te is szemezgettél velük, de tanácstalan voltál, melyekből lenne érdemes feltankolnod… Lássuk, mik lesznek az idei ősz kihagyhatatlan trendjei!

Az állatminták sem mentek ki teljesen a divatból, bár azért akadt egy időszak, amikor annyira trendinek bizonyultak, hogy a túlzásba vitt kínálat miatt sokan teljesen elfordultak tőlük.

Nos, idén ismét előkerülhetnek ezek a darabok, mert újra bérelt helyük lett a kifutókon. Leginkább a leopárd minta az, ami nagy népszerűségnek örvend, talán nem meglepő módon.

Ha nem szeretnél túlságosan feltűnő lenni, egy-egy kisebb állatmintás darabot érdemes viselned, mint amilyen pl. a sál, vagy éppen a kesztyű.

Viszont, ha imádsz kilógni az őszi tömegből, akkor nyugodtan vegyél fel egy leopárdmintás kabátot, hiszen ez idén tökéletesen megfelel az idei divatelőírásoknak.

Az elmúlt időszakban nem volt kifejezetten divatos a kockás minta sőt, még a nagyi régi plédjeit is kiszortíroztuk mondván, hogy már olyan régen lehetett őket népszerűnek, vagy akár csak elfogadhatónak tekinteni.

Nos, ha te olyan mázlista vagy, hogy megtartottad a kockás takarókat, akkor nyugodtan vedd elő őket, ugyanis a lakberendezésben éppúgy felelevenítették ezt a trendet, mint a divatban.

Éppúgy hódít a kockás blúz, mint a ruha, a harisnya, és az a bizonyos „diáklányos” szoknya is ismét virágkorát éli.

A színeket illetően leginkább a klasszikusnak mondható, pirosas, zöldes, feketés árnyalatok hódítanak, de a citromsárga is sok helyen felbukkan.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!