Hologram trend, a legújabb őrület

Berényi Nóri
Írta: ,

Ahogy azt már megszokhattuk, mindig jön valami új divatőrület, amiért pár hónapig megőrülünk, kihozzuk belőle a maximumot, majd jól bezsákoljuk és mehet is a gardróbba a többi nem használatos ruha közé. Nos, valószínűleg a hologram trendet is bátran ide sorolhatjuk, de ez nem állíthat meg bennünket abban, hogy kiélvezzük kicsit ezt a divatot, ameddig tart!

Ez a legjobb párosítás! Persze pompás eredményt kapunk, ha kicsit játszunk a textúrákkal is, de ez a szivárvány árnyalat ezen a vastag, műanyag hatású anyagon mutat a legjobban.

Nyugodtan vállalj be egy kicsit extrémebb outfitet egy-egy buli alkalmával, vagyis felülre és alulra is viselj hologram mintázatot, és garantáltan te leszel az este fénypontja. Szó szerint! :)

Kombinálva a hétköznapokra Kép forrása: weareselecters.com

Ha nincs nagyon szigorú dress-code a munkahelyeden, akkor bátran kísérletezz a hologrammal, mert nagyon kifinomult és stílusos összhatást érhetsz el vele.

Például egy hologram felsőhöz tökéletes választás egy nagyon egyszerű, világos szoknya vagy nadrág.

Ezután pedig várhatod az irigy tekinteteket a munkahelyeden, mert ezzel az összeállítással biztosan kivívtad magadnak a cég legegyedibb munkatársa címet.