Újra a hippi a divat - Lehet cool, ha figyelembe veszed a szabályokat

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Újra a hippi a divat - Lehet cool, ha figyelembe veszed a szabályokat

A retró divat szépen fokozatosan, de ismét visszagyűrűzött a hétköznapjainkba – várható volt, hogy a társaságában a népszerű hippi stílus is felbukkan. Ez még egy viszonylag frissen felelevenített irányzat a divat világában, ezért meglehetősen könnyű melléfogni vele. De nem akkor, ha figyelembe veszed az alábbi szabályokat, és azoknak megfelelően állítod össze a szettjeidet!

1. Batikolt mintát csak egyszerűvel ötvözz

A hippi stílus nagy kedvencei között szerepeltek a batikolt ruhák, és ezek az egyedi minták most elsők között tértek vissza a divatba. Nem is lesz nehéz újra megbarátkozni velük, ráadásul – mivel otthon sem éppen bonyolult dolog batikolni – akár házilag is új életet varázsolhatsz a megunt darabjaidba.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ami idén alapszabály a batikolt darabokkal kapcsolatosan, hogy nem ajánlatos őket más feltűnő ruhákkal viselned. Érdemes teret engedni a batikolt ruháknak úgy, hogy az öltözéked többi része alapvetően visszafogott és szolid, akár semleges is lehet.

2. Ne fukarkodj a kiegészítőkkel

A hippi stílushoz remekül passzolnak a különféle kiegészítők, bizsuk, és ezeket egész nyugodtan keverheted egymással, akár halmozhatod is őket. Mit jelent ez? Nyugodtan felvehetsz több karkötőt, nyakláncot, gyűrűt, de érdemes kísérletezgetned a manapság különösen divatos fejkendőkkel, kalapokkal is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A méretes napszemüveg természetesen nem hiányozhat a felsorolásból, és a táskák is akkor lesznek igazán trendik, ha elütnek a megszokottól. A hippi stílusban népszerűek a túlzások, az össze nem illő darabok kombinálása, és ez a kiegészítőket illetően hangsúlyosan megjelenik a mostani trendekben.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!