Garbómánia: Bújj a szezon magasnyakú kedvencébe!

Stumpf Bea
Írta: ,
Garbómánia: Bújj a szezon magasnyakú kedvencébe!

Itt a december, közeleg a karácsony, egyre hidegebb van, így előkerülnek a szekrényből a vastagabb pulcsik, a meleg zoknik, a bélelt kabátok és persze a garbók is. Sokan nem szeretik, sokan pedig nem tudnak élni nélküle. A garbó egy szuper téli ruhadarab, ami a legtöbb szetthez nagyon jól passzol. Most megmutatjuk neked, hogy milyen stílusok és fazonok közül válogathatsz, hátha egy kis inspirációt adunk arra, hogy te is többször hordj magasnyakú darabokat!

Mellények Kép forrása: lolobu.com

Rögtön egy nagyon trendi darabbal kezdünk, a garbó mellényekkel. Idén ősszel és télen sok ujjatlan zakót, kabátot és különböző anyagú mellényt lehetett találni a boltokban, ezek között voltak a legtöbbször kötött anyagú garbó mellények is.

Ezek a darabok nagyon praktikusak, hiszen jól tudod őket variálni a réteges öltözködésben, de nem melegítenek túlságosan és nem is érzed magad hóembernek a sok-sok rétegtől.

Tipp: Ha egy hosszabb fazont választasz, akkor egy bőr leggingsel vagy egy szűk farmerrel kombináld, és ha egy kis pluszt is adnál még a lookhoz, akkor dobj fel egy szuper rúzst és egy statement nyakláncot!

Oversize fazonok Kép forrása: zaful.com

Az oversize mostanában mindenből menő, legyen szó topokról, nadrágokról, kabátokról vagy pulcsikról. A garbók esetében sincs ez másként, azaz bátran vegyél egy hosszított fazonú vagy a vállánál túlméretezett darabot – nekünk azok a kedvenceink, ahol a nyakrész van eltúlozva, ami szinte sálként funkcionál.

Szuper érzés a hidegben egy ilyen pihe-puha meleg pulcsiba burkolózni, amiben aztán biztosan nem fogsz fázni!

Tipp: Ha oversize pulcsit választasz, akkor a szett többi eleme legyen szűkebb fazonú, hogy elkerüld a „túl laza” hatást.

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő