Fűzők mindenhol – Neked hogy tetszik a legújabb lace-up trend?

Style&Blog
Írta: ,

Újra beköszöntött az ősz, így a szekrények mélyéről ismét előkerülhetnek a melegebb pulóverek és kabátok, a zárt cipellők, pihepuha sálak és trendi kalapok. Mi mindig izgatottan várjuk az új évszak érkezését, hiszen a szezonváltást rendszerint izgalmas trendújdonságok kísérik.

Különösen örülünk, ha az aktuális trendek egyszerre praktikusak is, hiszen a kényelem és kihasználhatóság a hétköznapokban mindannyiunk számára kulcsfontosságú. Szerencsére az idei ősz számos divatos és praktikus megoldással debütált, melyek mellett persze gardróbunk mélyén lapuló klasszikus őszi ruháink és kiegészítőink többsége is újra bevethető lesz. 

Az új szezon talán legmeghatározóbb újdonsága az úgynevezett lace-up, azaz "fűzős" őrület lett. A finom kis fűzők szinte minden ruhadarabot és kiegészítőt meghódítottak idén: blúzokon, pulóvereken, kabátokon, nadrágokon, szoknyákon és cipőkön egyaránt menőnek számítanak.

Fűzős blúzok Kép forrása: Style and Blog

Egy fehér vagy egy fekete ing tökéletes alapdarabja lehet ruhatáradnak, hiszen olyan jolly joker, ami szinte bármivel jól kombinálható.

Az idei szezon lace-up trendje ezt a ruhadarabot is meghódította.

Az üzletek polcain vagy a webshopok kínálatában szép számmal találhatsz fűzős blúzokat, melyek egyszerre elegáns és trendi megjelenést biztosítanak.

Ezekhez az ingekhez válassz nyaklánc helyett fülbevalót, gyűrűt vagy karkötőt kiegészítőként, épp azért, hogy így maximálisan érvényesülni tudjon a fűzős díszítés.

Ha már alapdarabok, akkor érdemes a biker bőrkabátokról is említést tenni, amelyek szintén nem maradhatnak ki a legújabb trendekből.

Ősszel egy jól megválasztott csinos bőrdzseki biztos befutó, évek óta az egyik legnépszerűbb viselet, mely a sportosabb és az elegánsabb összeállításokban is abszolút megállja a helyét.

A fűzős díszítés megjelenhet a dzseki oldalán, vállán vagy akár az ujjakon is.