Így festenek a kifutón és az utcákon az idei szezon legszebb trendjei

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így festenek a kifutón és az utcákon az idei szezon legszebb trendjei

Kép forrása: pinterest.com

Régen én is mindig botránkozva néztem a kifutói trendeket. Nem értettem, mégis mire gondoltak a tervezők, amikor megálmodták az aktuális kreálmányaikat és hogyan képzelték, hogy akár csak hasonlót is felvesznek az emberek. Manapság persze már tudom, hogy amit a kifutón látunk, az sokkal inkább művészet, mint hétköznapi viselet, és a túlzások azért vannak, hogy megragadják a figyelmünket. Nincs ez másként idén sem! De vajon hogyan fog festeni a hétköznapi outfitekben az, ami most még csak a kifutókon látszik?

Furcsa kivágások

Az idei nyár a furcsa kivágások szezonja lesz, legalábbis a kifutókon messze nem csak a klasszikusnak mondható váll-, derék- és dekoltázsvillantás bukkant fel. A lehető legfurcsább helyeken láthattuk a kivágásokat: megjelentek a csípőkön, a mellek alatt, a lábakon és persze a háton is. Bár ez sokszor nagyon kihívónak hathat és az előrejelzések szerint rengeteg ruha az is lesz, akár még szolidnak is mutathat egy-egy ilyen kivágás. Nem kell például, hogy a bőröd kilátszódjon, a kivágásra kerülhet egy áttetszős anyagréteg, de az is nagyon trendi, ha a ruhát különféle rárakások (pl. csipke borítja), és ez adja meg a darab játékosságát.

 

 

Kétrészes együttesek

Már tavaly is láthattál ilyen szetteket a boltokban, így ami idén a kifutóra került, talán nem is annyira meghökkentő. A 90-es évek népszerű trendje tér vissza ezzel az irányzattal, utoljára akkor voltak ennyire közkedveltek a kétrészes együttesek, amik többnyire egy rövidnadrágból, esetleg nadrágszoknyából és egy crop topból álltak. Idén – akár csak a kifutón a modell, úgy – te is nyugodtan viselheted az együttest, de akár külön is veheted a részeit, és követheted csak az irányelvet. Utóbbi talán kicsit hétköznapibb, „viselhetőbb”, főleg akkor, ha az együttes magában nagyon is feltűnő, élénk színű és mintás. 

 

 

Bikiniszerű felsőrészek

Idén minél kisebb egy top, annál jobb – egyre több a szinte bikinivel vetekedő méret. Nos, ez az irányvonal nem éppen a legszolidabb, de nem is arra tervezték őket, hogy az irodai szettedet állítsd össze a segítségükkel. Tengerparti nyaraláshoz, fesztiválra tökéletes választásnak bizonyulnak, azonban a megfelelő kontextusban hétköznapokon is viselhetővé válnak. Ehhez feltétlenül magas derekú nadrágot, vagy szoknyát kell választanod az összeállításodhoz és bizony az sem árt, ha egy leheletvékony kardigánnal teszed szolidabbá az összhatást. Ha magukban viselnéd a forró napokon ezeket a topokat, ellensúlyozd őket lazább szabású alsórészekkel!

 

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!