Férfiak színes hajjal és szakállal? Szexisebbek, mint hinnéd!

Zabolai Margit
Írta: ,

A szivárványszínű hajak trendjéről már szót ejtettünk korábban, de nem csak a lányok festik ám kékre meg rózsaszínre a hajukat – a merman trend egy angol szójátékon alapul, a man ugyebár férfit jelent, a mermaid pedig sellőt. A merman pedig olyan színes szakállú férfi, aki legalább annyira szexi, mint Ariel szigorú apukája volt a Disney klasszikusában.

Megosztó divat Kép forrása: thefashionisto.com

Lehet szeretni vagy nem szeretni, de tény, hogy az extrém színűre festett szakáll divat lett, és már nem csak alter vagy punk fiatalok viselik.

Én idén először egy fesztiválon találkoztam ezzel a trenddel, és őszintén szólva akkor még nem tetszett.

Aztán egyre több helyen jött velem szembe a színes szakáll, és meg kell vallanom, ezzel a lila arcszőrzettel például már a világon semmi problémám nem lenne, sőt.

Hogy lehet, hogy a lila hajhoz ilyen jól passzol a csokornyakkendő?

Egy szín nem elég Kép forrása: tilestwra.com

Persze, olyanok is vannak, akik egyetlen színnél nem állnak meg, és a szivárványszínűre festett hajhoz színben passzoló szakállat viselnek az arcukon.

A közösségi oldalak tele vannak tarkára festett arcszőrrel pózoló pasik képeivel, és némelyikük igazi csemege a szemnek, ez a huncut félmosoly a színes szakáll mögött minket például teljesen levett a lábunkról.

Rutinos hajfestőként pedig valóban minden tiszteletem, ezt a színkavalkádot karban tartani amellett a tempó mellett, ahogy egy szakáll nő, tényleg nem kis munka lehet.