4 ruhadarab, amiről már a vásárlásnál tudjuk, soha nem fogjuk hordani

Berényi Nóri
Írta: ,
4 ruhadarab, amiről már a vásárlásnál tudjuk, soha nem fogjuk hordani

Biztosan a te szekrényedben is lapul néhány olyan ruhadarab, amit megláttál a boltban, és azt gondoltad, bármennyire is extrém, muszáj megvenned, és tuti imádni fogod. Majd hazavitted, forogtál benne párat a tükör előtt és megfogadtad, hogy soha az életben nem fogod felvenni (visszavinni meg már ciki lenne). Íme életünk nagy csalódásai.

A cipő, ami megszólít Kép forrása: stylecaster.com

Ismerős az a helyzet, amikor mindenkivel próbálod elhitetni, milyen kényelmes a 15 cm-es magassarkúd, miközben a lábadon lévő sebek egész másról árulkodnak? Nos, igen, van az a cipő, amiért mi, nők, képesek vagyunk akár szenvedni is, de nem biztos, hogy megéri, hacsak nem szeretnél magadnak tíz év múlva Victora Beckham-lábfejet.

Lehet, hogy a boltban olyan, mintha a lábadra öntötték volna, de gondold át, mennyire tudod kihasználni a mindennapokban. Egy nagyon extrém, szivárvány színekben pompázó darab nagyon kevés ruhával passzol, és valószínűleg a munkahelyedre sem szívesen vennéd fel. Persze minden lánynak kötelező egy csodaszép magassarkú, de azt tanácsoljuk, ne csábulj el minden szépség láttán, mert egy idő után még a Louboutint is a sarokba lehet hajítani egy gyógypapucsért.

Az a „kényelmes” latex naci Kép forrása: revistaquem.globo.com

Emlékeztek, amikor a Jóbarátokban Ross felveszi a kis bőrnaciját, amit később alig bír letépni magáról? Na, a latex hatás kb.

százszor rosszabb. Bár nagyon szexi anyag, és néha nyugodtan meglepheted a pasidat egy latex rucival, de most őszintén... Hova máshova tudnánk méltóságunkat megőrizve felvenni egy latex nadrágot?

Azon kívül, hogy egész nap izzadni fogsz benne, még azzal is meg kell küzdened, hogy egy napig ne vegyél levegőt, ráadásul a hangeffektek is elég mókásak tudnak lenni, ha ráveted magad egy bőrfotelre.

Szóval inkább tedd vissza a polcra!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv