Ezeket a színeket viseld és variáld idén nyáron!

Boros Mariann
Írta: ,
Ezeket a színeket viseld és variáld idén nyáron!

A hőmérő higanyszálának növekedésével egyenes arányban fogyatkoznak nyáron viselt ruhadarabjaink, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne őket stílusosan variálni egymással. Ha szereted követni a trendeket és a visszafogottabb árnyalatok mellett nem riadsz meg a harsányabb színektől sem, próbáld ki 2015 nyári divatszíneit, megmutatjuk, hogyan viseld őket.

Harsány sárga Kép forrása: jetsetjustine.com

A sárga a napbarnított bőrön mutat igazán jól - lévén, hogy már javában benne vagyunk a nyárban, biztosan neked is sikerült már összeszedned egy kis színt, így bátran viselheted ezt a feltűnő árnyalatot.

Ugye, nem gondoltad volna, milyen jól mutat színes kiegészítőkkel?

Próbáld ki te is egy hasonlóan szexi ruha formájában, vagy válassz egy ilyen élénk fürdőruhát, hiszen azon is remekül mutat ez a szín. 

Vagány pink Kép forrása: shopdailychic.com

Akár csak a kilencvenes években, a neon színek idén is nagyon népszerűek, köztük a pink is, melyet sokféleképp variálhatsz, a kiegészítők mellett sminkedben is visszaköszönhet ez a vidám árnyalat.

Jól mutat semlegesebb darabokkal is, mint ez a farmering, de a barna és a fekete is passzol hozzá.

A könnyű, pink nyári topok mellett egy ilyen rövid fazonú, feltűnő szoknyát is bevállalhatsz, ha nem zavar, hogy a figyelem a lábadra irányul.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba